default-image

Σάλος μετά το ρεπορτάζ για 79χρονο που αποπλάνησε κορίτσια

Κρήτη
Σάλος μετά το ρεπορτάζ για 79χρονο που αποπλάνησε κορίτσια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γύρο των Μέσων Ενημέρωσης της χώρας κάνει το ρεπορτάζ που ανέδειξαν η "Νέα Κρήτη" και η "ΚΡΗΤΗ TV" για την αποφυλάκιση 79χρονου που έχει καταδικαστεί για αποπλάνηση δύο ανήλικων κοριτσιών και την κραυγή αγωνίας από τις δύο μητέρες στο άκουσμα της είδησης αυτής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν οι ζωγραφιές των δύο ανήλικων κοριτσιών στο σχολείο, που συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία της υπόθεσης. Από ειδησεογραφικά πόρταλ μέχρι εκπομπές στην τηλεόραση, όπως αυτή της Ζήνας Κουτσελίνη, φιλοξένησαν την υπόθεση, με εκτενή αναφορά στην πηγή της είδησης, που διαχειρίστηκαν οι δημοσιογράφοι Νικόλας Αγγελίνος από τη "Νέα Κρήτη" και ο Λευτέρης Κουμαντάκης από την "ΚΡΗΤΗ TV".

Το βάρος, όπως ήταν φυσικό, έπεσε στις ζωγραφιές των κοριτσιών, που απεικονίζουν τον 79χρονο ως φιγούρα υπερμεγέθη. Ζωγραφιές που αποτυπώνουν στο έπακρο τα βαριά ψυχολογικά τραύματα που υπέστησαν από την αποπλάνηση οι δύο αθώες ψυχούλες.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΠΛΑΝΗΘΗΚΑΝ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ίδια εκπομπή θα φιλοξενήσει εκ νέου τις μητέρες των δύο κοριτσιών το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News