Κρήτη

Μια μεγάλη γιορτή η τελετή λήξης των "Πολιτιστικών Αγώνων"

Μια τεράστια γιορτή θα είναι η τελετή λήξης των «Πολιτιστικών Αγώνων 2017», την Κυριακή 9 Απριλίου στις 12:00 στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο.

Η Τελετή Λήξης θα ξεκινήσει στις 12:00 στην Πλατεία Ελευθερίας με την απονομή των επαίνων συμμετοχής στις θεατρικές ομάδες (18) και τις χορωδίες (30) που έλαβαν μέρος, από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κα Αριστέα Τ. Πλεύρη.

Στη συνέχεια θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ  ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ υπό την Διεύθυνση του κ. Λεωνίδα Τζωρτζάκη και το ΣΥΝΟΛΟ ΝΥΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΞΟΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ υπό την διεύθυνση του Μιχάλη Μαρακομιχελάκη.

Υπενθυμίζεται ότι οι φετινές εκδηλώσεις των «Πολιτιστικών Αγώνων 2017» ξεκίνησαν στις 28 Φεβρουαρίου 2017 με τον κύκλο των Θεατρικών Σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία (28 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου 2017).

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε  το Φεστιβάλ Θεάτρου (12 Μαρτίου έως 2 Απριλίου 2017) όπου παρουσίασαν την δουλειά τους 18 θεατρικές ομάδες απ' όλη την Κρήτη επίσης με επιτυχία.

Το Χορωδιακό Φεστιβάλ που ξεκίνησε τη Δευτέρα 3 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2017, πλαισιώθηκε από 30 Χορωδίες (Παιδικές - Μικτές - Παραδοσιακές) με συμμετοχή εκατοντάδων θεατών.

Ο Δήμος Ηρακλείου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τόσο τους εκατοντάδες καλλιτέχνες που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις όσο και όλους όσους μας στήριξαν με την παρουσία τους ως θεατές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια