default-image

Κρήτη: Δραματικές ώρες για το 36χρονο Μάνο που έχει χαθεί

Κρήτη
Κρήτη: Δραματικές ώρες για το 36χρονο Μάνο που έχει χαθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μέρες κυλούν βασανιστικά και η αγωνία κορυφώνεται για την οικογένεια του Μάνου Βρυθιά, που ζει στο Ηράκλειο  και ο οποίος παραμένει εξαφανισμένος εδώ και 8 μέρες.

Παρά τις προσπάθειες τόσο των δικών του ανθρώπων αλλά και την ενδελεχή έρευνα από  τις αστυνομικές αρχές,  τα ίχνη του 36χρονου Ηρακλειώτη παραμένουν άφαντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον κατά καιρούς έχουν δεχτεί τηλέφωνα, μέσω των οποίων τους ενημερώνουν ότι έχουν δει και έχουν εντοπίσει το Μάνο  εντός αλλά ακόμη και εκτός Κρήτης, όμως τελικά όπως αποδεικνύεται πρόκειται για "λάθος" άτομα  που φυσιογνωμικά μοιάζουν στο Μάνο και σίγουρα όχι  για τον δικό τους άνθρωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΟΟΥΜΕΝΟ ΜΑΝΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ

Επίσης από την πρώτη στιγμή συναγερμός για την εξαφάνιση του έχει σημάνει και στις πύλες εισόδου και εξόδου της Κρήτης, λιμεναρχεία και αεροδρόμια, από όπου δηλαδή ενδεχομένως ο 36χρονος να έχει φύγει, χωρίς  όμως ωστόσο να έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάποιο  "χειροπιαστό" στοιχείο που θα βοηθήσουν περαιτέρω στις έρευνες.

Η αγωνία πάντως για την οικογένεια του όσο περνούν οι ώρες κορυφώνεται ενώ οι δικοί του απευθύνουν για μία ακόμη φορά έκκληση σε όποιον γνωρίζει να απευθυνθεί στο τηλέφωνο 2810-241072.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ 36ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΝΟΥ

Ο Μάνος Βρυθιάς που αγνοείται από την Πεμπτη 30 Μαρτίου φορούσε γκρι ζακέτα φούτερ με κουκούλα, μαύρη μπλούζα με κουκούλα και μαύρη φόρμα.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News