default-image

Το ξέσπασμα των μανάδων για την απελευθέρωση του σάτυρου (video)

Κρήτη
Το ξέσπασμα των μανάδων για την απελευθέρωση του σάτυρου (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν μπορούν να το πιστέψουν πως ο άνθρωπος που στιγμάτισε την αθωότητα των δύο παιδιών τους, αποφυλακίζεται 1,5 χρόνο μετά τα όσα φρικιαστικά, όπως καταγγέλλουν, ήρθαν στο φως, για την αποπλάνηση των ανήλικων κοριτσιών τους από τον 79χρονο στο Θραψανό.

Οι μητέρες ξεσπούν μπροστά στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV και ζητούν πειστικές απαντήσεις για το λόγο που ο ηλικιωμένος που αποπλάνησε τα παιδιά τους, θα βρεθεί σύντομα πίσω, ελεύθερος, στην κλειστή κοινωνία της περιοχής.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η καταγγελία μάλιστα της μητέρας του ενός κοριτσιού, που αναφέρει πως η οικογένεια και ιδίως η κορούλα της, αντιμετωπίζονται με εχθρότητα και καχυποψία από μερίδα κατοίκων στο χωριό μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης...

Σοκ εξάλλου προκαλούν,  τα τραύματα που κουβαλούν οι ψυχούλες των 2 κοριτσιών 8,5 και 11 ετών σήμερα, όπως αυτά αποτυπώνονται στις ζωγραφιές και τις εκθέσεις στο σχολείο τους… έχοντας ζωγραφίσει τους εαυτούς τους και στη μέση μία μεγάλη ανδρική φιγούρα...

Το παιδί μου έχει κλονιστεί από την είδηση της αποφυλάκισης του 79χρονου και δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ, λέει η μία μητέρα, ενώ η άλλη αναρωτιέται που θα βρει τη δύναμη να το αποκαλύψει στην κορούλα της.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούνιο του 2016 ο 79χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16χρόνων για την πολύκροτη υπόθεση με την αποπλάνηση των δύο ανηλίκων.

Τα σοβαρότατα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζέ, σύμφωνα με τους συνήγορους του, ήταν αυτά οδήγησαν στην αποφυλάκιση του υπό όρους, έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News