default-image

Απαγωγή: Οι νεότερες εξελίξεις μία εβδομάδα μετά - video

Κρήτη
Απαγωγή: Οι νεότερες εξελίξεις μία εβδομάδα μετά - video

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία εβδομάδα αναμονής και αγωνίας συμπληρώθηκε σήμερα από τη στιγμή της αρπαγή του 54χρονου επιχειρηματία, που όπως δείχνουν βρίσκεται στα χέρια αδίστακτων απαγωγέων.

Οι δραματικές στιγμές, χωρίς ίχνη ζωής του αγνοούμενου δεν έχουν τέλος για την οικογένειά του που αναζητά απαντήσεις για το ποιοι έβαλαν στο στόχαστρο το θύμα και ποια είναι τα πραγματικά κίνητρά τους, ώστε να τον απελευθερώσουν και να επιστρέψει σώος και ασφαλής στο σπίτι τους.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο στοίχημα για την Αστυνομία, που εργάζεται με στόχο την εξιχνίαση της υπόθεσης - θρίλερ, αφού προηγουμένως βρεθούν τα ίχνη του 54χρονου που έπεσε θύμα ενέδρας, το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης και ενώ κατευθυνόταν προς τα Καλέσα όπου και βρίσκεται το σπίτι της οικογένειας.

Υπενθυμίζουμε ότι είχε επιστρέψει στο Ηράκλειο λίγη ώρα νωρίτερα από ταξίδι στο εξωτερικό και είχε χρησιμοποιήσει ταξί για να μεταβεί από το αεροδρόμιο στη Βιομηχανική Περιοχή, που είναι η έδρα του του ομίλου για να παραλάβει το αυτοκίνητό του.

Καταθέσεις έχουν δώσει ήδη οι εργαζόμενοι, που τον είδαν λίγη ώρα πριν χαθούν τα ίχνη του, όσο και διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας με το οποίο φαίνεται να συνομίλησε, ενώ κατευθυνόταν από το αεροδρόμιο προς της ΒΙΠΕ, ενημερώνοντάς το ότι πρόκειται στη συνέχεια να μεταβεί στα Καλέσα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "ΣΑΡΩΝΕΙ" Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΙΧΝΗ

Η ατμόσφαιρα είναι βαριά και στο χώρο της εταιρείας, όπου επικρατεί γωνία για την ασφάλεια του 54χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη της εταιρείας ενημέρωσαν το σύνολο του προσωπικού για τη βοήθεια που μπορούν να προσφέρουν στις Αρχές, ανακαλώντας οτιδήποτε ύποπτο μπορεί να είχαν παρατηρήσει τις προηγούμενες ημέρες, καθώς φαίνεται ότι οι δράστες των ακολουθούσαν συστηματικά και επί μήνες.

Από το χώρο της εταιρείας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση ακολουθούσε, είτε για να μεταβεί στο σπίτι του, είτε σε κάθε άλλη δραστηριότητα και να εντοπίσουν βεβαίως το κατάλληλο σημείο για να στηθεί η ενέδρα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΑΓΩΓΗ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 54ΧΡΟΝΟΥ (VIDEO)

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΑΠΑΓΩΓΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ: ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΕΚ ΤΩΝ... ΕΣΩ

Εξάλλου, στον "αγώνα" για τη θετική έκβαση της εξαφάνισης του 54χρονου επιχειρηματία έχει επιστρατευτεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Για του λόγου το αληθές, ο διευθυντής της εν λόγω υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ., Γιώργος Παπαπροδρόμου, ο οποίος φιλοξενήθηκε χθες στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV", παρά το ότι τοποθετήθηκε με εξαιρετικά προσεκτικές δηλώσεις όταν ρωτήθηκε για την επίμαχη υπόθεση, δήλωσε ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνδράμει «σε κάθε περίπτωση που κάποια Αρχή επιβολής του νόμου διεξάγει κάποια σοβαρή υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται η τεχνολογία και το διαδίκτυο».

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News