default-image

Χανιά: "Στόλισε" Ξανθό και Πολάκη ο Βασίλης Οικονόμου

Κρήτη
Χανιά: "Στόλισε" Ξανθό και Πολάκη ο Βασίλης Οικονόμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βολές κατά του Υπουργείου Υγείας από τον Βασίλη Οικονόμου που βρίσκεται στην Κρήτη και σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «Οι Κρητικοίείστε άτυχοι με Πολάκη και Ξανθό στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας».

Ο τομεάρχης Υγείας της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου επισκεπτόμενος το κέντρο υγείας αστικού τύπου στα Χανιά και άλλες δομές υγείας, επεσήμανε ακόμη ότι το σύστημα υγείας στη χώρα μας είναι υπό κατάρρευση.

Τόνισε δε ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας δεν είναι άξια να αναβαθμίσει το σύστημα υγείας αλλά αντίθετα έριξε το επίπεδο πολύ πιο χαμηλά από όπου βρισκόταν στην περίοδο διακυβέρνηση της ΝΔ.

«Στο πρόγραμμα της ΝΔ η υγεία είναι πάρα πολύ ψηλά», δήλωσε ο κ. Οικονόμου επισημαίνοντας ότι ο τομέας της υγείας είναι ένας χώρος που ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης αποδίδει μεγάλη σημασία. Ο κ. Οικονόμου επισκέφθηκε το νοσοκομείο της πόλης όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων». «Γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια των εργαζομένων στο νοσοκομείο με σεβασμό βλέπομε αυτή την προσπάθεια τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ρεπορτάζ : Βίκυ Παπαδογιαννάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News