default-image

Κρήτη: Πιάστηκαν στα «πράσα» με πλαστά διαβατήρια

Κρήτη
Κρήτη: Πιάστηκαν στα «πράσα» με πλαστά διαβατήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα «πράσα», με πλαστά διαβατήρια και άλλα έγγραφα πιάστηκαν 4 αλλοδαποί υπήκοοι που επιχείρησαν να ταξιδέψουν από το Ηράκλειο προς αεροδρόμια της Γερμανίας και της Ελβετίας.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης, ένας 28χρονος υπήκοος Συρίας, «πιάστηκε» από τους αστυνομικούς στην προσπάθειά του να ταξιδέψει από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, «Νίκος Καζαντζάκης», προς αεροδρόμιο της Ελβετίας με πλαστά έγγραφα Αρχών Βουλγαρίας.

Επιπλέον, το βράδυ της Τετάρτης, ένας 28χρονος υπήκοος Καμερούν, ένας 28χρονος και μία 31χρονη υπήκοος Ιράκ συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, καθώς επιχείρησαν να ταξιδέψουν προς αεροδρόμιο της Γερμανίας με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας και Ιταλίας.

Αναλυτικά το Δελτίο της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, τέσσερις αλλοδαποί, συγκεκριμένα 23χρονος υπήκοος Συρίας, 28χρονος υπήκοος Καμερούν και δυο υπήκοοι Ιράκ (άνδρας και γυναίκα, ηλικίας 28 και 31 ετών, αντίστοιχα), για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, προχθές (04.04.2017) το βράδυ, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο ο 23χρονος επέδειξε στους αστυνομικούς, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Βουλγαρίας, με σκοπό να ταξιδέψει στην Ελβετία.

Επιπλέον, χθες (05.04.2017) το βράδυ, ο 28χρονος υπήκοος Καμερούν επέδειξε στους αστυνομικούς, πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Γαλλίας, ενώ οι δύο υπήκοοι Ιράκ επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Ιταλίας, με σκοπό να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Γερμανία.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News