default-image

Απαγωγή: "Σαρώνει" η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ίχνη

Κρήτη
Απαγωγή: "Σαρώνει" η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ίχνη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά ημέρες γεμάτες αγωνία συμπληρώνονται σήμερα από την εξαφάνιση του 54χρονου Κρητικού επιχειρηματία, ο οποίος απήχθη το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης από άγνωστους δράστες, την ώρα που επέστρεφε με το αυτοκίνητό του στο σπίτι του στα Καλέσα Ηρακλείου.

Οι διωκτικές Αρχές συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τις έρευνές τους για να λύσουν το "γρίφο" της εξαφάνισης του 54χρονου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 54ΧΡΟΝΟΥ

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις προσπάθειες αυτές των Αρχών έχουν τεθεί προς χρήση όλα τα μέσα που είναι διαθέσιμα. Επισημαίνεται, εξάλλου, ότι προς αυτήν την κατεύθυνση συνδράμουν όλες οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην εν λόγω υπόθεση.

Εξάλλου, στον "αγώνα" για τη θετική έκβαση της εξαφάνισης του 54χρονου επιχειρηματία έχει επιστρατευτεί και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Για του λόγου το αληθές, ο διευθυντής της εν λόγω υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ.,Γιώργος Παπαπροδρόμου, ο οποίος φιλοξενήθηκε χθες στην εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV", παρά το ότι τοποθετήθηκε με εξαιρετικά προσεκτικές δηλώσεις όταν ρωτήθηκε για την επίμαχη υπόθεση, δήλωσε ότι η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνδράμει «σε κάθε περίπτωση που κάποια Αρχή επιβολής του νόμου διεξάγει κάποια σοβαρή υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται η τεχνολογία και το διαδίκτυο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News