default-image

Η Κρήτη όλη εμπράκτως στο πλευρό του 4χρονου αγοριού -Hχητ.

Κρήτη
Η Κρήτη όλη εμπράκτως στο πλευρό του 4χρονου αγοριού -Hχητ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώνουν δυνάμεις στο Λασίθι, αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη, πολίτες και φορείς στην προσπάθεια τους να βοηθήσουν το τετράχρονο παιδί που δίνει μάχη με την οικογένεια του στα νοσοκομεία για να κρατηθεί.

Σε ηλικία μόλις 4 ετών ο μικρός Γιώργος, διαγνώστηκε με όγκο στην κοιλιακή χώρα και έκτοτε δίνει μεγάλο αγώνα την ώρα που παιδιά στην ηλικία του απολαμβάνουν ανέμελα τη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο 4ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ

Έχουν υπάρξει ήδη, χειρουργεία και πολλές θεραπείες ανά την Ελλάδα, που έχουν εξοντώσει οικονομικά την οικογένεια του. Όμως αυτήν την φορά η κατάσταση της υγείας του απαιτεί την μεταφορά του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Παρίσι ώστε να συνεχίσει την μάχη αυτή με αυτοπεποίθηση και περίσσια θέληση για ζωή.

Για τον λόγο αυτό φορείς και πολίτες κινητοποιούνται και μέσω εκδηλώσεων αγάπης στέκονται αρωγοί στον αγώνα του 4χρονου και της οικογένειας του.

Αύριο Πέμπτη 6 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης  θα πραγματοποιηθεί ποδοσφαιρικός αγώνας αγάπης μαζί  με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών μαζί με καταξιωμένους παίκτες του ποδόσφαιρου  Καραγκούνη, Μπασινά, Γεωργάτο, Κυριάκο, Γιαννακοπουλο, Μαχλα, Νιοπλια, Χανιωτακη, Χατζηνικολάου, Μαρινακη, Φρατζέσκο, Κιάσσο, Βόκολο).

Την Παρασκευή στις 7 Απριλίου στις 20.00 διοργανώνεται εκδήλωση με τον τίτλο: "Τραγουδάμε για τον μικρό Γιώργο" στο Κέντρο εκδηλώσεων Αετός στην Ταρμαρο Σίσι Λασιθίου με Κρητικούς καταξιωμένους καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς , όπως είπαν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο 9,84,  το μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Μιλάτου  Νεκταρία Ζερβάκη και ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Νεάπολης  Κώστας Καστελιανάκης.

Ρεπορτάζ: Αγγέλα Δουλγεράκη- Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News