default-image

"Οπλοστάσιο" ήταν το σπίτι δύο ανδρών στο Ηράκλειο

Κρήτη
"Οπλοστάσιο" ήταν το σπίτι δύο ανδρών στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια καραμπίνα, μαχαίρια, πυροτεχνήματα και φυσίγγια έκρυβαν στο σπίτι τους δύο άνδρες στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες, ηλικίας 61 και 39 ετών, οι οποίοι κατοικούν στο ίδιο σπίτι, έκρυβαν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού τους μία καραμπίνα, 62 φυσίγγια, 3 μαχαίρια  και 7 πυροτεχνήματα (τύπου βαρελάκι).

Βέβαια, δε στάθηκαν για πολύ τυχεροί, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ όχι μόνο βρήκαν τα όπλα, αλλά και συνέλαβαν τους δράστες.

Αναλυτικά το Δελτίο της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, σήμερα (04.04.2017)  μετά τα μεσάνυχτα, σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 61 και 39 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, περί βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.

Ειδικότερα, σήμερα (04.04.2017) μεταμεσονύχτιες ώρες, από αστυνομικούς  της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα σε εξωτερικό χώρο της κοινής οικίας των συλληφθέντων, κατά την διάρκεια της οποίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:     

 .  κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα),

 .  62  φυσίγγια,

 .  3  μαχαίρια  και

 .  7 πυροτεχνήματα (τύπου βαρελάκι)

Η προανάκριση διενεργείται από το  Α Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News