Κρήτη

Άλλο ένα βραβείο για τα Super Markets Χαλκιαδάκης!

Για την πελατοκεντρικότητά τους βραβεύτηκαν αυτή τη φορά τα Super Markets Χαλκιαδάκης.

Οι πελάτες των super market Χαλκιαδάκης γνωρίζουν καλά ότι προτεραιότητα της εταιρίας είναι πάντα οι ίδιοι οι πελάτες μας. Πρωταρχικός τους στόχος είναι η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που προσφέρουμε στους πελάτες σύμφωνα με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.

Στα super market Χαλκιαδάκης φροντίζουν καθημερινά να εξυπηρετούν τους πελάτες με ευγένεια, αμεσότητα και σεβασμό, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε σταθερά χαμηλές τιμές. Και φέτος, μετά από τις βραβεύσεις για την ποιότητα τα super market Χαλκιαδάκης βραβεύτηκαν και για την πελατοκεντρικότητά τους!

Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και η εταιρεία Boussias Communications για πέμπτη συνεχή χρονιά πραγματοποίησε την τελετή απονομή των Sales Excellence Awards 2017, όπου super market Χαλκιαδάκης βραβεύτηκαν στην κατηγορία Καινοτομία στις Πωλήσεις & Πελατοκεντρικότητα Νέα - Εναλλακτικά Κανάλια Πώλησης, για το Μήνα γιορτής στα κρεοπωλεία τον Νοέμβρη του 2016.

Η δράση του «Μήνα γιορτής στα κρεοπωλεία μας» συμπεριλάμβανε μία σειρά από βίντεο προτάσεων μαγειρικής και συμβουλών για τη σωστή συντήρηση του κρέατος από τους κρεοπώληδες των καταστημάτων, όπου οι πελάτες ενημερώθηκαν για την πλήρη ιχνηλασιμότητα που εγγυώνται τα καταστήματα Χαλκιαδάκης, έγιναν πολλές κληρώσεις, όπου 1.400 τυχεροί κέρδισαν δωροεπιταγές των 10€, διαγωνισμοί στην σελίδα του facebook με πλούσια δώρα και γευστικές δοκιμές στα καταστήματά μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια