Κρήτη

Πασχαλινό εργαστήριο μονοτυπίας στο Ιστορικό Μουσείο

Ένα διαφορετικό Πασχαλινό Εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης.

Πρόκειται για ένα Πασχαλινό Εργαστήριο Μονοτυπίας για παιδιά Ε', ΣΤ' Δημοτικού και Α' Γυμνασίου, αυτό το Σάββατο, 8 Απριλίου 2017, ώρα 10.00-12.00 π.μ, στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης.

Μαζί, θα πειραματιστούμε με την τεχνική της μονοτυπίας (απλούστερη μέθοδος χαρακτικής) συνδυάζοντας τη ζωγραφική με τη χαρακτική. Το σχέδιο θα φτιαχτεί σε μία λεία επιφάνεια καλυμμένη με χρώματα και μετά θα τυπωθεί σε χαρτί ώστε να δημιουργηθεί ένα και μοναδικό έργο / αντίτυπο. Το κάθε παιδί θα δημιουργήσει και θα πάρει μαζί του το δικό του έργο.

Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη:

(+30) 2810-283219

Είσοδος:

5 ευρώ/παιδί

Σχεδιασμός Προγράμματος:

Φανή Καμπάνη- Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΙΜΚ

Υλοποίηση:

Δανάη Σύρρου

Ποια είναι η Δανάη Σύρρου;

Η Δανάη Σύρρου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε ζωγραφική στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών με καθηγητή τον Γιάννη Ψυχοπαίδη. Το ακαδημαϊκό έτος 2005-6, στo πλαίσιo του προγράμματος Erasmus, παρακολούθησε μαθήματα στο πανεπιστήμιο ESBAM στη Μασσαλία της Γαλλίας. Κατά τη φοίτησή της στην ΑΣΚΤ, παρακολούθησε για δύο χρόνια το εργαστήριο φωτογραφίας του Μανώλη Μπαμπούση. Έχει πραγματοποιήσει δύο ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα και έχει συμμετοχές σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στη Γαλλία. Η δουλειά της έχει να κάνει με την ζωγραφική, το κολλάζ και το βίντεο. Σήμερα ζει και εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια