default-image

Kρήτη: Που είδαν τον αγνοούμενο Μάνο;

Κρήτη
Kρήτη: Που είδαν τον αγνοούμενο Μάνο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  Εντείνεται η αγωνία για το Μάνο Βρυθιά, τον 36χρονο άνδρα τα ίχνη του οποίου εξαφανίστηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Ηράκλειο. Μια πληροφορία ήρθε να κινητοποιήσει την οικογένεια το αγνοούμενου και κορυφώσει την αγωνία.

Όπως τονίζει η αδερφή του 36χρονου στο neakriti.gr «μας είπαν ότι είδαν ένα πρόσωπο που μοιάζει στο Μάνο, στο Ηράκλειο. Αμέσως η μητέρα μου μαζί με συγγενικά πρόσωπα έσπευσαν στο κέντρο για να δουν αν πρόκειται για το Μάνο. Η αγωνία μας είναι μεγάλη και δημοσιοποιήσαμε φωτογραφίες του μήπως βρεθεί. Όταν εξαφανίστηκε δεν είχε μαζί του ούτε κινητό,ούτε χρήματα».

Και αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοουμένου.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΑΓΩΝΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ 36ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΝΟΥ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάνος εξαφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης δίχως να πάρει μαζί του κινητό τηλέφωνο αλλά ούτε και αυτοκίνητο.Φορούσε ένα γκρι φούτερ, μαύρη φόρμα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οι έρευνες έχουν επικεντρωθεί από τις αρχές και στις πύλες εισόδου και εξόδου του νησιού. Σύμφωνα και με το λιμενάρχη Ηρακλείου κ. Δουβή: "Από την αστυνομία μας ειδοποίησαν από την πρώτη στιγμή και ξεκινήσαμε αμέσως έρευνες, κυρίως κατά την επιβίβαση των πολιτών στα πλοία. Ενώ ανάλογο σήμα στάλθηκε και στα υπόλοιπα λιμεναρχεία της Κρήτης".

Μάλιστα η οικογένεια έχει κάνει σχετική ανάρτηση στο  Faceboook: "Manos Vrithias Αγνοείται από το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαρτίου, αν τον έχει δει κάποιος ας επικοινωνήσει στο 2810241072. Παρακαλώ κοινοποιήστε όλοι για να μπορέσουμε να τον βρούμε".

Ρεπορτάζ: Φιλία Σαριδάκη - Βάλια Μπούη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News