default-image

Κρήτη: Φονική ανατροπή απορριμματοφόρου (photos)

Κρήτη
Κρήτη: Φονική ανατροπή απορριμματοφόρου (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοιραίο αποδείχθηκε το μεροκάματο για οδηγό απορριμματοφόρου στα Χανιά καθώς δεν περίμενε ότι η διαδρομή για την επιστροφή του στον Πλατανιά θα ήταν η τελευταία της ζωής του. Όλοι μιλούν για έναν έμπειρο οδηγό που αφήνει πίσω του ορφανά δύο παιδιά.

Η φονική ανατροπή σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.00 το πρωί της Τρίτης στην εθνική οδό Χανίων- Κισάμου στο ύψος του Σταλού όταν ντεραπάρισε το απορριμματοφόρο. Οι εικόνες σόκαραν όσους βρέθηκαν στο σημείο.

Το βαρύ όχημα "τούμπαρε" εγκλωβίζοντας τον οδηγό στο απορριμματοφόρο ο οποίος λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.Με φόβο διερχόμενοι οδηγοί αντίκρισαν το τρομακτικό θέαμα.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΟΔΗΓΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΦΟΡΤΗΓΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Δυο τραυματίες με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο

Όπως όλα δείχνουν  το απορριματοφόρο υπο άγνωστες συνθήκες εξετράπη με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στο βαρύ όχημα ο άτυχος οδηγός του. Μάλιστα ΙΧ που προσπάθησε να αποφύγει το βάρυ όχημα επίσης εξετράπη της πορείας.

 Στη συνέχεια το απορριμματοφόρο χτύπησε σε ένα κομμάτι τσιμέντου και ανετράπη. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο συνοδηγός του απορριμματοφόρου και ένας άνδρας που επέβαινε στο ΙΧ που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο. Η γυναίκα που επέβαινε στο ΙΧ υπέστη σοκ.

Για αρκετή ώρα υπήρξε μια μεγάλη προσπάθεια των πυροσβεστών να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από το βαρύτατο όχημα ωστόσο για τον ίδιο ήταν ήδη αργά.

Και τα δύο ρεύματα της εθνικής έκλεισαν ενώ στο σημείο έσπευσε δύναμη της Τροχαίας.

Περίπου στις 10.30 άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να επαναφέρουν το όχημα που είχε "τουμπάρει" στο οδόστρωμα.

Βαρύ πλήγμα για το δήμο Πλατανιάς

Βαρύ είναι το πλήγμα για το δήμο Πλατανιάς στον οποίο ανήκει το απορριμματοφόρο καθώς πριν δύο χρόνια τραγικό θάνατο βρήκε και υπάλληλος του δήμου σε τροχαίο δυστύχημα με φορτηγό.

Συλλυπητήρια εργαζομένων

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Ν. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας Στέφανου Μαυρεδάκη, που βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα σε τροχαίο ατύχημα εν ώρα εργασίας.

Ο αιφνίδιος και πρόωρος χαμός του γεμίζει θλίψη την κοινότητα όλων των συναδέλφων των Δήμων του Νομού Χανίων και ιδιαιτέρως αυτών του Δήμου Πλατανιά όπου εργαζόταν.

Ρεπορτάζ: Βίκυ Παπαδογιαννάκη - Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφίες: Αντώνης Ιγγλεζάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News