default-image

Λασίθι: Στις φλόγες ΙΧ που έπεσε σε ελιά,τραυματίας 28χρονος

Κρήτη
Λασίθι: Στις φλόγες ΙΧ που έπεσε σε ελιά,τραυματίας 28χρονος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στη Νεάπολη Λασιθίου όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να καταλήξει με σφοδρή σύγκρουση πάνω σε ελιά.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όμως άμεσα κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή στο Βενιζέλειο. Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στις 2:15 τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ η μεταφορά έγινε περίπου στις 5 το πρωί.

Το ατύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός έφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω σε ελαιόδεντρο στην επαρχιακή οδό Νεάπολης - Λατσίδας.

Εξαιτίας της πρόσκρουσης, το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.Διερχόμενοι οδηγοί, έτρεξαν να βοηθήσουν τον 28χρονο, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί μέσα στο όχημα, καταφέρνοντας λίγα λεπτά αργότερα να τον απεγκλωβίσουν.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και νωρίς το πρωί λόγω έλλειψης ειδικοτήτων γιατρών σε αυτό, ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του

Όπως σημείωσε ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου κ.Μοσχοβάκης στο neakriti.gr «ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εξετάστηκε αρχικά από νευροχειρουργό. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ορθοπεδικό περιστατικό και διαγνώστηκε οπίσθιο εξάρθρημα δεξιού ισχίου στον ασθενή. Παρακολουθούμε την εξέλιξη της υγείας του. Ο 28χρονος νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική».

Ρεπορτάζ: Aγγέλα Δουλγεράκη- Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφία αρχείου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News