default-image

Επανεξελέγη πρόεδρος του Οδοντιατρικού ο Στ. Χαρίτος

Κρήτη
Επανεξελέγη πρόεδρος του Οδοντιατρικού ο Στ. Χαρίτος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για άλλη μία φορά πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου ο Σταμάτης Χαρίτος. Σε ανάρτησή του σε προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Χαρίτος αναφέρει πως ο μόνος κερδισμένος είναι ο Σύλλογος, ο οποίος βγαίνει πιο δυνατός, ανανεωμένος και ενωμένος.

Ο επανεκλεγείς κ. Χαρίτος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη νέα σύνθεση του Δ.Σ., στις δυνατότητες των νέων υποψηφίων, ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος που θα αξιοποιηθούν, καθώς και στην υποδειγματική διεξαγωγή της διαδικασίας.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του αναφέρει τα εξής:

«Η διαδικασία των Αρχαιρεσιών του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου ολοκληρώθηκε με αποτέλεσμα την απόλυτη πλειοψηφία για την παράταξη μας. Μόνος κερδισμένος ο σύλλογός μας, ο οποίος βγαίνει πιο δυνατός, ανανεωμένος και ενωμένος.

Αναφέρομαι στη νέα σύνθεση του ΔΣ, στις δυνατότητες των νέων υποψηφίων, ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος, που θα αξιοποιηθούν,

στην υποδειγματική διεξαγωγή της διαδικασίας, στο συναδελφικό κλίμα, στο FairPlay των υποψηφίων, στην άριστη συνεννόηση μεταξύ των παρατάξεων, στη συμμετοχή των Γναθοχειρουργικών και Οδοντιατρικών κλινικών, καθώς και των συναδέλφων του ΠΕΔΥ, στη συμμετοχή των ιδιωτών συναδέλφων από την πόλη του Ηρακλείου, το Αρκαλοχώρι, τη Βιάννο, τις Μοίρες, το Τυμπάκι, στη άριστη γραμματειακή υποστήριξη από τη γραμματέα του συλλόγου μας, στην εξαιρετική εφορευτική επιτροπή με πρόεδρο τον κ. Καμπάνη, στην καθαρίστρια της στέγης Υγειονομικών που είχε προετοιμάσει την αίθουσα άριστα...

Στα μηνύματα συμπαράστασης από συναδέλφους ιατρούς , δημοσιογράφους και φίλους, στα νέα μηνύματα που έστειλε το σώμα και θα συζητηθούν όλα... Αντικειμενικά , το δείγμα των οδοντιάτρων του νομού είναι εξαιρετικό , με αποτέλεσμα το υψηλό επίπεδο Οδοντιατρικής , Ορθοδοντικής, Γναθοχειρουργικής και Νοσοκομειακής Οδοντιατρικής στο νομό. Αυτό το δείγμα θα υπηρετήσουμε πιστά, όπως ακριβώς μας υπέδειξε και αυτή τη φορά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας από όλους εμάς. Καλημέρα, καλή δύναμη και καλή δουλειά σε όλους μας!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News