default-image

Ιερέας πυροβόλησε αδέσποτα μπροστά σε παιδιά - ηχητικό

Κρήτη
Ιερέας πυροβόλησε αδέσποτα μπροστά σε παιδιά - ηχητικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη σύλληψη ενός ιερέα ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβολησε και σκότωσε εν ψυχρώ δύο σκυλιά, μπροστά στα μάτια παιδιών που έπαιζαν στην περιοχή της Ομβρυάς, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ο ιερέας συνελήφθη μετά από καταγγελία που έκανε φιλοζωικός σύλλογος της Πάτρας και τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου και να οδηγηθεί στο 5ο Αστυνομικό Τμήμα. 

Όπως μετέδωσε το patrastimes.gr, όταν ο ιερέας αντιλήφθηκε πως έχει κληθεί η Αστυνομία, έβαλε τα νεκρά ζώα μέσα σε δύο τσουβάλια, τα μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε άγνωστη τοποθεσία και τα πέταξε.

''Μας σοκάρει η  κίνηση του ιερέα. Μας λυπεί το γεγονός ότι η πολιτεία δεν μπορεί να βρει τη λύση σε ένα θέμα που παίρνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το τελευταίο εξάμηνο στην περιοχή της Πάτρας και της Αχαΐας οι επιθέσεις σε βάρος αδέσποτων έχουν αυξηθεί κατακόρυφα'' είπε στο Ράδιο 9,84 η επικεφαλής της Φιλοζωικής κίνησης Ελλάδα- Δύμη Αχαΐας Σοφία Καυκοπούλου, μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News