default-image

Χανιά: Άμεσα ο σχεδιασμός για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ.

Κρήτη
Χανιά: Άμεσα ο σχεδιασμός για την αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν από το Πάσχα θα εφαρμοστεί ο σχεδιασμός για την αναδιάρθρωση των υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος βρέθηκε στα Χανιά το Σάββατο.

Όπως ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά «Είναι μια πρόκληση για το υπουργείο και την Ελληνική Αστυνομία.

Πρέπει αυτή η προσπάθεια να έχει θετικό πρόσημο, και καταβάλλεται κάθε οργανωτική προσπάθεια να μην υπάρχουν κενά και αστοχίες για να μπορέσει άμεσα και γρήγορα ο πολίτης να αντιληφθεί τη βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας».

Απαντώντας σε ερώτηση για τις αντιδράσεις που υπάρχουν κατά τόπους για την αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ τόνισε ότι σημασία δεν έχει να υπάρχει μία ταμπέλα και ένα κτίριο.

«Αυτό από μόνο του δεν προσφέρει κάποια ασφάλεια. Είναι ψευδαίσθηση είναι ουτοπία. Εμείς επιχειρούμε να υπάρχει ουσιαστική εμφανής αστυνόμευση, να νοιώσει ο πολίτης ότι υπάρχει εμφανής αστυνόμευση, να είναι οι αστυνομικοί έξω, εκεί που τους έχει ανάγκη ο Έλληνας πολίτης, η κοινωνία», σημείωσε και τόνισε:

«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι αυτές οι μικρές αντιδράσεις θα εκτονωθούν βλέποντας το αποτέλεσμα το οποίο σίγουρα θα είναι και ορατό και συγκεκριμένο».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News