default-image

Τροχαία με 3 νεκρούς: Θρήνος και στο Κρητικό ποδόσφαιρο -vid

Κρήτη
Τροχαία με 3 νεκρούς: Θρήνος και στο Κρητικό ποδόσφαιρο -vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Απρίλη να κάνει το πιο άσχημο ποδαρικό στην Κρήτη ανείπωτος είναι ο θρήνος στα δυτικά κυρίως του νησιού όπου εκεί γράφτηκαν ανθρώπινες τραγωδίες τριών ανθρώπων, οδηγοί και οι τρεις μηχανών που έπεσαν νεκροί στον βωμό της ασφάλτου βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειες τους και όλους όσοι τους γνώριζαν.

Στο πένθος και το Κρητικό ποδόσφαιρο καθώς μεταξύ των τριών νεκρών, οι δύο ήταν ποδοσφαιριστές στις ομάδες του Μινώταυρου και των Κεραμειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ "ΕΝΤΥΣΕ" Ο ΑΠΡΙΛΗΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ- 3 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ

Ο 25χρονος Ιωάννης Παπουτσάς που «έφυγε» τα ξημερώματα στο ύψος του κόμβου του Βαμβακόπουλου, ήταν τερματοφύλακας στην ομάδα των Κεραμειών ενώ ο19χρονος, Τάνιος Τόνεβ που τραυματίστηκε θανάσιμα στο τροχαίο, τα μεσάνυχτα σε παράδρομο της εθνικής οδού Χανίων Κισσάμου, ήταν ποδοσφαιριστής στον Μινώταυρο.

Τα πλάνα είναι από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε παράδρομο της εθνικής Χανίων-Κισάμου με θύματα δύο νεαρούς οδηγούς.

Με αφορμή τα δύο θλιβερά περιστατικά η ΕΠΣΧ Χανίων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση ενώ αναβάλλονται και οι αγώνες των δύο ομάδων.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση της ΕΠΣΧ:

Συλλυπητήρια για τον χαμό του Ιωάννη Παπουτσά

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των Κεραμειών και του τερματοφύλακα της ομάδας Ιωάννη Παπουτσά για την απρόσμενο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αναβολή στο ματς Ποσειδών Κ.Ρ.-Κεραμειά

Το παιχνίδι του ομίλου παραμονής Ποσειδών Κ.Ρ.-Κεραμειά στο Κολυμπάρι που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 16.00, αναβάλλεται για την Τετάρτη 5 Απριλίου την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή των Κεραμειών, Ιωάννη Παπουτσά.

Συλλυπητήρια για τον χαμό του Τάνιο Τόνεβ

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες του Μινωταύρου και του ποδοσφαιριστή της ομάδας Τάνιο Τόνεβ για τον απρόσμενο χαμό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Αναβολή στο παιχνίδι Μινώταυρος-Παλαιόχωρα

Το παιχνίδι του ομίλου τίτλου Α.Ο. Μινώταυρος-Α.Ο. Παλαιόχωρα στις Μουρνιές που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 16.00, αναβάλλεται για την Τετάρτη 5 Απριλίου την ίδια ώρα και στο ίδιο γήπεδο λόγω του θανάτου του ποδοσφαιριστή του Μινωταύρου, Τόνεβ Τάνιο.

Σε όλα τα παιχνίδια που διοργανώνει η Ε.Π.Σ.Χ. θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.»

Φωτογραφίες - Βίντεο: Αντώνης Ιγγλεζάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News