Κρήτη

Γάζι: Κατασκευάζεται νέο πεζοδρόμιο 150 μέτρων

Ένα ολοκαίνουριο πεζοδρόμιο, μήκους 150 μέτρων θα κατασκευαστεί στην  περιμετρική οδό του Γαζίου, εν όψει της νέας τουριστικής σεζόν.

Πρόκειται για ένα πεζοδρόμιο μήκος περίπου 150 μέτρων και πλάτους 1,5 μ. μαζί με δίκτυο ποτίσματος για τα δένδρα που θα φυτευτούν με την ολοκλήρωση των εργασιών, που κατασκευάζεται σε περιοχή με αρκετά ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και επιχειρήσεις, ενισχύοντας τις συνθήκες ασφαλούς περιπάτου για τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες της Αμμουδάρας και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις, κατά την επίβλεψη των εργασιών του τόνισε: «Συνεχίζουμε τις μικρές, στοχευμένες παρεμβάσεις που υλοποιούμε από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου και στην Αμμουδάρα.

Παρά τις γνωστές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλοι οι φορείς της Αυτοδιοίκησης, προγραμματίζουμε διαρκώς και νέες παρεμβάσεις βελτίωσης της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να συγχαρώ τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο και όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, που καταφέρνουν να σχεδιάζουν και να παρακολουθούν στενά όλα τα έργα, μικρά και μεγάλα, που κάνουμε στο Μαλεβίζι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια