default-image

Κρήτη: Από σιδερογροθιά μέχρι ναρκωτικά έκρυβαν σπίτι τους

Κρήτη
Κρήτη: Από σιδερογροθιά μέχρι ναρκωτικά έκρυβαν σπίτι τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια σιδερογροθιά, πάνω από 200 γραμμάρια κάνναβης καθώς και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ, αλλά και διάφορα αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούνταν, για τη φύλαξη ναρκωτικών ουσιών και έφεραν εμφανή υπολείμματα κάνναβης «πιάστηκαν» τρεις άνδρες ηλικίας 21 και 22 ετών στον Άγιο Νικόλαο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, έπειτα από έρευνα στο σπίτι των δύο εκ των τριών δραστών, η Αστυνομία εντόπισε και κατέσχεσε - συνολικά - 243,8 γραμμάρια κάνναβης, μια σιδερογροθιά, το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ και διάφορα αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούνταν, για τη φύλαξη ναρκωτικών ουσιών και έφεραν εμφανή υπολείμματα κάνναβης.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 22χρονος τρίτος δράστης στο σπίτι που συγκατοικούσαν οι άλλοι δύο, είχε κρύψει ναρκωτικές ουσίες, προκειμένου να μην εντοπιστούν από τους αστυνομικούς κατά το χρόνο της έρευνας.

Αναλυτικά το δελτίο της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν, χθες (31.03.2017) το μεσημέρι, στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου, τρείς ημεδαποί ηλικίας 22, 21 και 22 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κοινή οικία του 22 και 21χρονου, ύστερα από  κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 243,8 γραμμάρια κάνναβης, σιδερογροθια, το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ και διάφορα αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούνταν, για τη φύλαξη ναρκωτικών ουσιών και έφεραν εμφανή υπολείμματα κάνναβης.

Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ο τρίτος από τους δράστες (22χρονος) είχε αποκρύψει, στην εν λόγω οικία, τις ναρκωτικές ουσίες, προκειμένου να μην εντοπιστούν από τους αστυνομικούς κατά το χρόνο της έρευνας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News