Κρήτη

Όλα έτοιμα για το πασχαλινό παζάρι

Τα φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου, το Σωματείο «Φίλων του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου» και το προσωπικό του Παραρτήματος διοργανώνουν και φέτος τη γιορτή της Πασχαλιάς! Την Παρασκευή 07 Απριλίου 2017, από τις 10:00 και ως τις 21:00μ.μ. στο χώρο του Παραρτήματος, Νηρέως 3 στο Πόρο,

Τα φιλοξενούμενα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Ηρακλείου, το Σωματείο «Φίλων του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου» και το προσωπικό του Παραρτήματος διοργανώνουν και φέτος τη γιορτή της Πασχαλιάς!

Την Παρασκευή 07 Απριλίου 2017, από τις 10:00 και ως τις 21:00μ.μ. στο χώρο του Παραρτήματος, Νηρέως 3 στο Πόρο, λαμπάδες και αυγά, στεφάνια και καλάθια και πολλά ακόμα πασχαλινά καλούδια, φτιαγμένα όλα με αγάπη και μεράκι σας περιμένουν να τα διαλέξετε ως τα δώρα που φέτος θα κάνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αλλά δεν θα είναι μόνο αυτά! Στη διάρκεια του παζαριού θα πραγματοποιηθούν κι άλλες, παράλληλες δράσεις. Θέατρο, τραγούδια και χοροί, παραδοσιακοί και του κόσμου, θα κάνουν μικρούς και μεγάλους να περάσουν αξέχαστα!

Αναλυτικά το πρόγραμμά των εκδηλώσεων :

10:00π.μ. Τραγούδια από τη χορωδία του τμήματος Κοινωνικής Φροντίδας της 2ης Δημοτικής Κοινότητας Κατσαμπά.

17:30μ.μ. Θεατρικό Δρώμενο από την ομάδα «Τεντούκι», με τίτλο «Ένα παράξενο δώρο».

18:30μ.μ. Παραδοσιακοί Κρητικοί χοροί από τα παιδιά του Παραρτήματος και εθελοντές.

20:15μ.μ. «Εργαστήρι με Latin χορούς» από την χορευτική ομάδα Αγ. Ιωάννη και τη δασκάλα τους Κρίστυ Κακουλάκη

Από τις 18:00μ.μ. θα είναι κοντά μας και ο Dj Μπότσης Παντελής με πολύ μουσική και τραγούδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια