Κρήτη

Πυροσβέστες εναντίον Αστυνομικών

Πυροσβέστες εναντίον Αστυνομικών θα διαγωνιστούν σε ένα… διαφορετικό τουρνουά ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί από 3 με 5 Απριλίου στο Παγκρήτιο Στάδιο με ώρα έναρξης τις 8:00 το βράδυ και την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου,  το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου οργανώνει τα «ΠΥΡΟΜΑΧΕΙΑ 2017».

Το τουρνουά σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου «Διοργανώνεται με πρωταρχικό στόχο την συμμετοχή και όχι τον ανταγωνισμό, την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στα Σώματα Ασφαλείας, την ψυχαγωγία των συμμετεχόντων, ανάπτυξη σχέσεων φιλίας και αλληλεγγύης στου συναδέλφους και την προβολή της ιστορίας και του πολιτιστικού πλούτου του Ηρακλείου με επισκέψεις των συμμετεχόντων σε αξιοθέατα, ιστορικά μνημεία - μουσεία της πόλης μας.

Σκοπός του Σωματείου είναι τα ΠΥΡΟΜΑΧΕΙΑ, να αποτελέσουν μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο και την Κρήτη, και να δώσει σε όλους τους συναδέλφους τη δυνατότητα να επιδείξουν τις ικανότητές τους, να βιώσουν έντονα συναισθήματα και να αποκομίσουν όλες τις θετικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους σε μια υψηλού επιπέδου αθλητική-πολιτιστική διοργάνωση.

Μέσα από της εκδηλώσεις του Τουρνουά θα σταλεί μήνυμα κατά του ρατσισμού και της βίας. Η συμμετοχή ομάδων από όλη την χώρα, η  ανάπτυξη και η εμπέδωση των αξιών και των αρχών του αθλητισμού αλλά και η βελτίωση των αθλητικών ικανοτήτων  και δεξιοτήτων των εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας που θα συμμετάσχουν αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον και την διοργάνωση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια