Κρήτη

Συνάντηση για θέματα υποδομών και ανάπτυξης

Για θέματα υποδομών και ανάπτυξης συζήτησε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, κατά τη συνάντησή του με τους Δημάρχους Αποκορώνου και Σφακίων.

Συνάντηση για τα έργα υποδομής και ανάπτυξης των δήμων Αποκορώνου και Σφακίων είχε σήμερα στη Περιφέρεια ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης με τους δημάρχους Χαράλαμπο Κουκιανάκη και Γιάννη Ζερβό αντίστοιχα και τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Νίκου Καλογερή.

Ειδικότερα ο Περιφερειάρχης με τους Δημάρχους και τον Αντιπεριφερειάρχη συζήτησαν την πορεία ωρίμανσης των μελετών (αναπλάσεις, υδρεύσεις, αποχετεύσεις κ.α.) και ο προγραμματισμός της ένταξης για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ. Επίσης συζητήθηκαν θέματα των δήμων που αφορούν το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων σχετικά με το επαρχιακό οδικό δίκτυο και τη χρηματοδότηση έργων αποκατάστασης ζημιών από την πρόσφατη θεομηνία του Φεβρουαρίου στις υποδομές του οδικού δικτύου.

Παράλληλα  συζητήθηκαν θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος με έμφαση τον ΒΟΑΚ. Οι Δήμαρχοι ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την καλή συνεργασία για την κοινού αντιμετώπιση των θεμάτων που απασχολούν τους πολίτες και τις περιοχές τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια