default-image

Κρήτη: 'Ενας τόνος πρώιμα καρπούζια, έκανε ...φτερά (video)

Κρήτη
Κρήτη: 'Ενας τόνος πρώιμα καρπούζια, έκανε ...φτερά (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνεπείς στο ραντεβού τους οι κλέφτες εμφανίστηκαν και πάλι την ώρα της συγκομιδής στο θερμοκήπιο του Γιάννη Μπομποδάκη στο Τυμπάκι για να αρπάξουν σχεδόν ένα τόνο καρπούζια έτοιμα να διατεθούν στην Πασχαλινή αγορά.

Ως πρώιμο και σπάνιο για την εποχή προϊόν, τα καρπούζια υπολογίζεται ότι ξεπερνούν σε αξία τα 1000€,  χρήματα που έχασε μέσα από τα χέρια της η οικογένεια του άτυχου παραγωγού, που εργάζεται σκληρά στα θερμοκήπια.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_g2h37uv7/

Όπως φαίνεται, η σοδειά του κ. Μπομποδάκη είναι περιζήτητη και  βρίσκεται στο στόχαστρο συστηματικά, αφού είναι η τρίτη φορά τα τελευταία χρόνια που τον κόπο του να κάνει φτερά κυριολεκτικά μέσα από τα χέρια του. Γι' αυτό και ο ίδιος, αν και φιλήσυχος οικογενειάρχης, ξεσπά αγανακτισμένος προειδοποιώντας πως είναι αποφασισμένος πλέον να πάρει το νόμο στα χέρια του.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΡΑΨΑΝΟ: ΠΗΓΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Οι δράστες χτύπησαν στο διάστημα ανάμεσα στο απόγευμα της Παρασκευής και το πρωί της Κυριακής γνωρίζοντας πως ο ιδιοκτήτης απουσιάζει, καθώς ο ίδιος είναι σίγουρος πλέον πως έχουν συνεργούς που γνωρίζουν τις κινήσεις του, αλλά και το πότε είναι έτοιμη η σοδειά.

Φόρτωσαν σε 4Χ4 όσα καρπούζια χωρούσε και έγιναν καπνός.

Κλέφτες σαρώνουν τα πάντα στην περιοχή της Μεσαράς που βρίσκεται στο έλεος κάθε επιτήδειου όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι και  παραδέχεται δίχως περιστροφές ο δήμαρχος Φαιστού που δεν αρνήθηκε να σχολιάσει κα τα καμώματα δυο νεαρών κατοίκων της περιοχής που πήγαν επίσκεψη στο Θραψανό και κατέληξαν αν κλέβουν το λάδι ενός 76χρονου!

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News