Κρήτη

Την Πρωταπριλιά ο... Πινόκιο "έρχεται" στο Ηράκλειο

Ποιος θα μπορούσε να «λείπει» από την Πρωταπριλιά; Στη 1 Απριλίου, ο Πινόκιο «έρχεται» στα «Παραμύθια του Σαββάτου», στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης», στο Ηράκλειο και συναντά… τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν!

Στις 12:00 το μεσημέρι, στα «Παραμύθια του Σαββάτου» καλεσμένοι θα είναι δυο πολυαγαπημένους ήρωες  που γιορτάζουν τούτες τις μέρες. Ο Πινόκιο θα είναι εκεί συντροφιά με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν. Μπορεί οι δύο τους να μην συναντήθηκαν ποτέ αλλά έζησαν τον ίδιο αιώνα κι έχουν πολλά να μας πουν.

Η Ελένη Μπετεινάκη παρέα λοιπόν με τους δυο πολυαγαπημένους καλεσμένους της  θα αφηγηθεί ιστορίες γνωστές και άγνωστες του μεγάλου Δανού Παραμυθά και τούτη τη φορά η Πάπια της η Αρετή θα θυμηθεί πως «Το Ασχημόπαπο»… έγινε κύκνος και πως ο εγωισμός και η υπεροψία το μόνο που φέρνουν στη ζωή είναι λύπη.

«Ο χοιροβοσκός», ένα από τα λιγότερο γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν θα πάρει σάρκα και οστά  και θα μάθουμε όλοι μας τα παθήματα μιας πολύ κακομαθημένης βασιλοπούλας.

Οι μικροί και οι μεγάλοι που θα βρεθούν εκεί, θα φτιάξουν σελιδοδείκτες για τα αγαπημένα τους βιβλία, που γιορτάζουν κάθε χρόνο στις 2 του Απρίλη και οι εκπλήξεις  πότε δεν σταματούν…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια