default-image

Στο Ηράκλειο η Ρ. Μακρή για την ανακήρυξη πολιτικού φορέα

Κρήτη
Στο Ηράκλειο η Ρ. Μακρή για την ανακήρυξη πολιτικού φορέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή, βρίσκεται στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, με αφορμή και τον εορτασμό της εθνικής μας επετείου. Επίσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Ηράκλειο η κ. Μακρή θα κάνει την ανακήρυξη του νέου πολιτικού της φορέα «Μέτωπο Νίκης».

Συνάντηση είναι νωρίς το βράδυ της Παρασκευής με μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών σε γνωστή καφετέρια στο κέντρο του Ηρακλείου. Στόχος να ακούσει όπως είπε τη φωνή αυτών των ανθρώπων, των αγωνιστών όπως τους χαρακτήρισε, που κάθε βδομάδα δίνουν το δικό τους αγώνα στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου απέναντι στους πλειστηριασμούς.

Η ίδια έχει σκοπό να ανακοινώσει επίσημα το «Μέτωπο Νίκης», όπου όπως τόνισε, δεν πρόκειται για ένα εν δυνάμει πολιτικό κόμμα αλλά πρόκειται για μία κίνηση πολιτών που εναντιώνονται στα μνημόνια. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί εστιατόριο στο κέντρο της πόλης, όπου θα γευτεί την κρητική κουζίνα μαζί με μέλη της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της κ. Μακρή:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ώρα 20:00

Συνάντηση με μέλη κινημάτων που δραστηριοποιούνται ενάντια στους πλειστηριασμούς.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ώρα 10:45

Επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγ. Μηνά, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος.

Ώρα 12:00

Ώρα 14:00

Άφιξη στο σπήλαιο του Μελιδονίου, όπου θα αποτιμήσει φόρο τιμής στα Κόκκαλα των ηρώων που αρνήθηκαν να παραδοθούν στους Οθωμανούς κατακτητές.

Αμέσως μετά, στον προαύλιο χώρο ανακήρυξη του πολιτικού φορέα «Μέτωπο Νίκης».

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

Ώρα 20:00 - Ισόγειο ξενοδοχείου «Αστόρια»

Συζήτηση με πολίτες.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News