default-image

Πούλησε τα κλοπιμαία στον ιδιοκτήτη και πιάστηκε στη "φάκα"

Κρήτη
Πούλησε τα κλοπιμαία στον ιδιοκτήτη και πιάστηκε στη "φάκα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είχε "θερίσει" τον Άγιο Βασίλειο και το Αμάρι στην ενδοχώρα του Ρεθύμνου, κλέβοντας γεωργικά μηχανήματα, όμως πιάστηκε στη φάκα των διωκτικών αρχών του Ρεθύμνου. Οι αστυνομικοί προσποιήθηκαν τους αγοραστές των ειδών μέσω διαδικτύου και με την έρευνά τους, διαπιστώθηκε ότι ο πωλητής, ήταν και ο κλέφτης.

Η δικογραφία φέρει κατηγορίες για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, αλλά και για παράβαση του νόμου περί όπλων εις βάρος του 41 ετών δράστη που είχε αφαιρέσει από δύο τρακτέρ και αλυσοπρίονα, μέχρι τριβεία, φρέζα, ραβδιστικά και... κάννη πολεμικού τουφεκιού. Η αστυνόμευση της υπαίθρου καθίσταται ολοένα και πιο επιτακτική όσο βαθαίνει η οικονομική ανέχεια και η εγκληματικότητα απλώνεται σε νέες ένοχες δραστηριότητες.

>> ΚΡΗΤΗ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ "ΕΓΙΝΑΝ" ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ & ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ  

Ο κλέφτης και επίδοξος απατεώνας, πιάστηκε στην καλοστημένη φάκα της αστυνομίας του Ρεθύμνου με αποτέλεσμα τα κλοπιμαία, αφού ταυτοποιηθούν, να επιδοθούν στους τυχερούς στην ατυχία τους, ιδιοκτήτες.

Εφιστάται η προσοχή σε όσους πραγματοποιούν διαδικτυακές συναλλαγές, ενώ η υποδιεύθυνση ασφαλείας Ρεθύμνου εξακρίβωσε στην προανάκριση δύο περιπτώσεις κλοπών στις αρχές του μήνα με λεία άνω των 5.000 ευρώ σε βάρος 40χρονου στο δήμο Αγίου Βασιλείου και σε βάρος 66χρονου στο δήμο Αμαρίου.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News