default-image

"Τορπίλες" ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για το προσφυγικό

Κρήτη
"Τορπίλες" ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για το προσφυγικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων, που βάζει και επίσημα στο κάδρο των κερδοσκοπικών σκοπιμοτήτων τοπικούς φορείς, που εμπλέκονται πλέον στο θέμα της φιλοξενίας των πρώτων προσφύγων στα Χανιά.

Ο λόγος για το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο καθώς και για την Ομοσπονδία Επαγγελματιών του Νομού, οι οποίοι προ μηνών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση είχαν δηλώσει και επίσημα ότι δεν επιθυμούν τον ερχομό προσφύγων στο νησί με φόντο την παραμονή και φιλοξενία τους.

"Οι άνθρωποι που δήλωναν μακριά από εμάς και όπου θέλει ας είναι, διεκδικούν να διαχειριστούν αυτό το ευαίσθητο κοινωνικό θέμα, αφού από πληγή κατά την λογική τους, μετατρέπεται σε πηγή κέρδους", αναφέρουν.  

Η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ Χανίων δεν περιορίζεται όμως, αφού τα βέλη του χτυπούν και τον Απόστολο Βουλγαράκη για απραξία , με τον ίδιο να απαντάει σε όλους τους τόνους.

ΣΥΡΙΖΑ Χανίων εναντίον Απ. Βουλγαράκη

''Ο εκπρόσωπος της περιφέρειας στα Χανιά από την θέση του αντιπεριφερειάρχη παρακολουθεί αμέτοχος τις εξελίξεις. Αντί να αναζητά τρόπους ή τουλάχιστον να ακολουθεί τη θετική πρακτική των γειτονικών νομών, ασχολείται με το να εκστομίζει «έξυπνες» ατάκες, για τους συνεργάτες του και τους εκλεγμένους με σταυρό προτίμησης εκπροσώπους του νομού μας.''

Πάντως τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, καλούν την Περιφέρεια Κρήτης, έστω και την τελευταία στιγμή, να αδράξει την ευκαιρία, προκειμένου να διαχειριστεί αυτή το ευαίσθητο αυτό ζήτημα μοιράζοντας την πίτα των κονδυλίων προς όφελος των πολλών και όχι των λίγων και προεπιλεγμένων.

Ρεπορτάζ : Λευτέρης Κουμαντάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News