default-image

Ζητούν αποκατάσταση ζημιών στη ΔΟΥ Χανίων - photos

Κρήτη
Ζητούν αποκατάσταση ζημιών στη ΔΟΥ Χανίων - photos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την άμεση αποκατάσταση των φθορών που έχει υποστεί το κτίριο που στεγάζει τη Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία Χανίων, ζητεί με ανακοίνωσή του ο σύλλογος εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες Δυτικής Κρήτης.

Αφορμή για την ανακοίνωση στάθηκε η πτώση σοβάδων από εξωτερικό τμήμα του οικήματος που προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές σε ΤΑΞΙ που βρισκόταν σταθμευμένο στην πιάτσα που υπάρχει στην είσοδο του κτιρίου.

Οι οικονομικές υπηρεσίες Χανίων στεγάζονται σε κτίριο στο κέντρο της πόλης, το οποίο έχει υποστεί σημαντικές φθορές, λόγω παλαιότητας. Η πρόσοψή του, εξάλλου, είναι ζωσμένη με σκαλωσιές που έχουν τοποθετηθεί για λόγους ασφαλείας.

«Είναι πλέον ζήτημα επιτακτικό να ληφθούν πρωτοβουλίες και να γίνουν ενέργειες, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα με άμεση επισκευή/αποκατάσταση των φθορών του κτιρίου και με παράλληλη ριζική ανακαίνιση των β' και γ' ορόφων, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα όχι μόνο της εργασίας μας, αλλά και της ίδιας της υγείας και ζωής μας» επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News