default-image

Ο γρίφος της εξαφάνισης του Χανιώτη επιχειρηματία στο βυθό της Σούδας

Κρήτη
Ο γρίφος της εξαφάνισης του Χανιώτη επιχειρηματία στο βυθό της Σούδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστική αποκάλυψη στο λιμάνι της Σούδας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  του neakriti.gr, δύτες το πρωί της Παρασκευής εντόπισαν στον βυθό του λιμένα, το αυτοκίνητο που ανήκει στον αγνοούμενο, εδώ και μήνες, Κυριάκο Μετζιδάκη και μέσα στην καμπίνα του Ι.Χ, ένα άτομο νεκρό που όπως όλα δείχνουν είναι ο 59χρονος επιχειρηματίας.

Μάλιστα στο σημείο το μεσημέρι της Παρασκευής εφθασαν και οι συγγενείς του επιχειρηματία, συντετριμμένοι μετά και την ενημέρωση για τις τελευταίες τραγικές εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του δικού τους προσώπου, ζητώντας  παράλληλα από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης να αποχωρήσουν από το σημείο. Οι στιγμές πάντως που εκτυλίχθηκαν ήταν δραματικές με τις τραγικές φιγούρες των μελών της οικογένειας του επιχειρηματία.

Ο κόκκινος γερανός έφτασε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι για την ανέλκυση του οχήματος από τον βυθό του λιμανιού της Σούδας
Το σημείο όπου έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο στο λιμάνι της Σούδας είναι ακριβώς δίπλα από τη δεξιά πλευρά της πρύμνης όπου και έχει δέσει το καράβι της γραμμής Χανιά -Πειραιάς
Υπήρχαν πληροφορίες ότι μία από τις περιοχές που εθεάθη εν ζωή ο επιχειρηματίας για τελευταία φορά ήταν το λιμάνι της Σούδας και για τον λόγο αυτό δόθηκε εντολή από το κεντρικό λιμεναρχείο Σούδας σε δύτες να βουτήξουν νωρίς σήμερα το πρωί στον βυθό του λιμένος

Αυτό συνέβη και στην διάρκεια των ερευνών οι δύτες εντόπισαν τα αυτοκίνητο του 59χρονου και μέσα στην καμπίνα ένα άτομο νεκρό.

Ο Χανιώτης είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του από την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου του 2016 ενώ με το θέμα είχε ασχοληθεί και η εκπομπή "Φως στο Τούνελ" της Αγγελικής Νικολούλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΖΙΔΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΕΤΖΙΔΑΚΗΣ

Φωτογραφίες: Αντώνης Ιγγλεζάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News