default-image

Κουκ: "Απέκλεισαν" το πηγάδι, στο σημείο Βρετανοί vid- pics

Κρήτη
Κουκ: "Απέκλεισαν" το πηγάδι, στο σημείο Βρετανοί vid- pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στελέχη της βρετανικής αστυνομίας που βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα στην Κρήτη με στόχο να διαλευκάνουν όσο το δυνατόν ταχύτατα την πολύκροτη υπόθεση Στίβεν Κουκ, βρέθηκαν το πρωί στο πηγάδι στην περιοχή των Μαλίων όπου και έχασε τη ζωή του ο Βρετανός νεαρός. Όλα τα σενάρια διερευνώνται ακόμα και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

>> ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΔΡΕΦΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΣΤΙΒΕΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr οι άνδρες της βρετανικής αστυνομίας είχαν στρατοπεδεύσει σε αστυνομικό τμήμα των Μαλλίων  και με την καθοδήγηση των αστυνομικών της τοπικής ΕΛ.ΑΣ κατευθύνθηκαν στο χώρο για μία προαυτοψία. Για την έρευνα δόθηκε επίσημη άδεια από το αρχηγείo της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΟΥΚ

Αύριο αναμένεται να ξεκινήσουν κανονικά οι έρευνες στο πηγάδι για μία νέα αυτοψία και ανασκαφή, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί και έχει καλυφθεί με τέτοιο τρόπο που να μην γίνονται αντιληπτές κινήσεις εντός του χώρου.

Να θυμίσουμε ότι ο επικεφαλής του κλιμακίου, Επιθεωρητής Ερευνών Gary McIntyre, μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV είχε τονίσει ότι επιδίωξη του είναι η σύμπραξη με τις τοπικές αστυνομικές αρχές με στόχο την ταχύτατη διαλεύκανση της πολύκροτης υπόθεσης, η οποία αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την αστυνομία του Cheshier.

>> ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ SCOTLAND YARD ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΙΒΕΝ ΚΟΥΚ

Επίσης η οικογένεια του άτυχου νεαρού έχει ζητήσει να γίνει προσπάθεια ώστε να ανευρεθούν και να ανασυρθούν από το πηγάδι όσα οστά φαίνεται να λείπουν από το σκελετό που έχουν συνθέσει οι ιατροδικαστές, πριν ληφθούν οι αποφάσεις για τον επαναπατρισμό των λειψάνων του.

Φωτογραφίες - video: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News