Κρήτη

Κρήτη: Πού σχεδιάσαν το σατανικό σχέδιο οι δολοφόνοι video

Στον Πλάτανο Κισάμου και το χώρο όπου έμειναν οι δύο Πακιστανοί η ΕΛΑΣ βρήκε την απάντηση στο ερώτημα για την ταυτότητα των δραστών της δολοφονίας που συγκλόνισε τους κατοίκους στο Γέρακα Αττικής.

Οι τρεις Πακιστανοί έφυγαν στις 12 Φεβρουαρίου από τον Πλάτανο με προορισμό την Αθήνα ώστε να τακτοποιήσουν, όπως είπαν τις άδειες παραμονής τους. Όπως φαίνεται το προηγούμενο διάστημα είχαν επικοινωνία με τον άτυχο Αρχιμανδρίτη, ο οποίος τους υποσχέθηκε να τους βοηθήσει στη διαδικασία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν προκύψει, οι δράστες του εγκλήματος διέφυγαν μετά στην πατρίδα τους. Εξαφανισμένος από προσώπου γης είναι ο αδελφός του ενός δράστη, ο οποίος είχε μεταφερθεί στην Αθήνα για να εξεταστεί και αφέθηκε ελεύθερος, καθώς δεν είχε σχέση με τη δολοφονία.

Στον Πλάτανο Κισάμου και το χώρο όπου έμειναν οι δύο Πακιστανοί η ΕΛΑΣ βρήκε την απάντηση στο ερώτημα για την ταυτότητα των δραστών της δολοφονίας που συγκλόνισε τους κατοίκους στο Γέρακα Αττικής, αλλά και πολλούς Κρητικούς που γνώριζαν το θύμα.

Στο κατάλυμα των Πακιστανών εντοπίστηκε δείγμα γενετικού υλικού που «έδειξε» ποιοι από τους τέσσερις ενοίκους μπήκαν στο σπίτι του Αρχιμανδρίτη, τον έδεσαν, τον φίμωσαν, τον βασάνισαν για να αποκαλύψει που είχε χρήματα και τελικά τον έπνιξαν με ένα μαξιλάρι.

 

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΧΑΝΙΑ: Η ΚΡΗΤΗ TV ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΙΕΡΟΘΕΟΥ

Ο Βασίλης Νικολακάκης και η οικογένειά του, που απασχολούσαν στα θερμοκήπιά τους μόνιμα τον αδελφό του ενός δράστη, του είχε παραχωρήσει το χώρο αυτό για να μένουν χωρίς να φαντάζονται πώς δίπλα τους ζούσαν δύο εν δυνάμει δολοφόνοι.

Αποσβολωμένοι από τις αποκαλύψεις έμειναν οι κάτοικοι της περιοχής που δεν μπορούσαν αν φανταστούν ότι οι ήρεμοι και καλοσυνάτοι εργάτες, ήταν οι δράστες του στυγερού εγκλήματος.

Ρεπορτάζ: Έλλη Κοκάλη

Φωτογραφίες - βίντεο: Αντώνης Ιγγλεζάκης

Σχόλια