default-image

Με παζάρι ανοίγει ξανά την "αγκαλιά" της η Κίτρινη Αποστολή

Κρήτη
Με παζάρι ανοίγει ξανά την "αγκαλιά" της η Κίτρινη Αποστολή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για ακόμη μια φορά η «Κίτρινη Αποστολή» στηρίζει έμπρακτα τις οικογένειες του Ηρακλείου που το έχουν ανάγκη. Για άλλη μια χρονιά, λοιπόν, η «Κίτρινη Αποστολή» θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο της δωρεάν παζάρι, δείχνοντας και πάλι το «πρόσωπο» της αλληλεγγύης και αγάπης, το οποίο εδώ και χρόνια πρεσβεύει.

Η «Κίτρινη Αποστολή» καλεί κάθε οικονομικά αδύναμη οικογένεια της πόλης του Ηρακλείου, και όχι μόνο, το Σάββατο 18 Μαρτίου, από τις 11:00 το πρωί έως και τις 2:00 το μεσημέρι στο 23ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου (Μουσών 71, Πατέλες).

Στις σημερινές, δύσκολες ημέρες η «Κίτρινη Αποστολή» στηρίζει τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης του Ηρακλείου.

Στο παζάρι θα υπάρχουν ρούχα, τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά, παπούτσια, παιχνίδια, καθώς και άλλα αντικείμενα, που για κάποιες οικογένειες μπορεί να καθίσταται δύσκολο να αγοραστούν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Κίτρινης Αποστολής», θα υπάρχουν πάρα πολλά καινούργια πράγματα, αλλά και παλιά, τα οποία όμως θα είναι σε άριστη κατάσταση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News