default-image

Νέα εμφάνιση του καθηγητή στο BBC με την οικογένεια του -vid

Κρήτη
Νέα εμφάνιση του καθηγητή στο BBC με την οικογένεια του -vid

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έχουν περάσει μερικές ημέρες από τότε που το βίντεο με την... εισβολή των μικρών παιδιών ενός καθηγητή, την ώρα που μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση στο BBC, έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη.

«Πίσω από το νευρικό κλείσιμο των ματιών και τις γκριμάτσες, υπήρχε έκπληξη, αμηχανία, διασκέδαση, αγάπη και στοργή», δήλωσε ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Robert Kelly, σε μια νέα συνέντευξη για την Wall Street Journal.

Ο Kelly εμφανίστηκε μαζί με τη γυναίκα του -την οποία πολλοί πέρασαν για οικιακή βοηθό του στην αρχή- on camera και μαζί τους βρίσκονταν και οι δύο μικροί πρωταγωνιστές του πρώτου βίντεο.

«Παρά το άγχος εκείνη την ώρα, ήταν μια πολύ χαριτωμένη στιγμή», τόνισαν αμφότεροι.

Η Kim μίλησε για τα δευτερόλεπτα που προσπαθούσε να... σώσει την κατάσταση, ρίχνοντας ωστόσο και... καρφιά στον άνδρα της, ο οποίος «θα έπρεπε να κλειδώσει την πόρτα, κάτι που κάνει συνήθως», όπως είπε.

Από την άλλη ο καθηγητής εξομολογήθηκε πώς μετά την επεισοδιακή συνέντευξη πίστεψε πως ποτέ δεν θα τον ξανακαλούσαν να μιλήσει στο BBC.

Μάλιστα ζήτησε συγνώμη, από το BBC. Το βρετανικό δίκτυο τον ρώτησε πάντως αν θα μπορούσε να τοποθετήσει το κλιπ με τα παιδιά στο διαδίκτυο.

Αρχικά αρνήθηκε ωστόσο, τελικά, αποφάσισε να δώσει τη συγκατάθεσή του, σε κάτι που όπως τόνισε «δεν περίμενα με τίποτα να πάρει τόσο μεγάλη δημοσιότητα».

iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News