default-image

Κρήτη: Έφυγαν σαν κύριοι με ζωοτροφές ΒΙΟΖΩΕΛ 25 τόνων -pics

Κρήτη
Κρήτη: Έφυγαν σαν κύριοι με ζωοτροφές ΒΙΟΖΩΕΛ 25 τόνων -pics

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

        Δεν πίστευαν στα «μάτια» τους οι ιδιοκτήτες εταιρία ζωοτροφών στο Ηράκλειο όταν διαπίστωσαν το πρωί του Σαββάτου ότι μέσα από φορτηγό είχε κάνει «φτερά» όλο εμπόρευμα βάρους 25 τόνων! Από τις πρώτες εκτιμήσεις πρόκειται για μια οικονομική ζημία πολλών χιλιάδων ευρώ που προκάλεσε σοκ στους ιδιοκτήτες οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους «βρήκε».

       Όλα ξεκίνησαν όταν οδηγός της εταιρίας ΒΙΟΖΩΕΛ Σπυριδάκης ΑΒΕΕ διαπίστωσε το βράδυ της Παρασκευής ότι το φορτηγό που οδηγούσε και ήταν φορτωμένο με εμπόρευμα, υπέστη βλάβη. Καθότι ήταν αργά και ήταν αδύνατο να επιδιορθωθεί η βλάβη τη νύχτα, αποφασίστηκε να μείνει το φορτηγό στο πάρκινγκ πρατηρίου υγρών καυσίμων λίγο έξω από το Ηράκλειο.

Το φορτίο έκανε "φτερά"

Σύμφωνα με  τον ιδιοκτήτη της εταιρίας κ.Σπυριδάκη που μίλησε στο neakriti.gr «το πρωί που πήγε ο οδηγός με τον μηχανικό στο φορτηγό για να δουν τη βλάβη βρήκαν όλο το νάιλον σχισμένο. Οι δράστες με μαχαίρι έκοψαν τους ιμάντες και έκλεψαν τις ζωοτροφές. Το φορτηγό είχε 25 τόνους ζωοτροφές αξίας χιλιάδων ευρώ».  

Μετέφεραν με ευκολία το βαρύ φορτίο

Έκπληκτοι όσοι αντίκρισαν το φορτηγό δεν μπορούσαν  να πιστέψουν το μέγεθος της οικονομικής ζημιάς ενώ πολλά ερωτηματικά προκαλούν και οι οργανωμένες κινήσεις των δραστών. Όχι μόνο φαίνεται να γνώριζαν καλά ότι το φορτηγό είχε πολύτιμο φορτίο αλλά και ήταν προετοιμασμένοι καθώς ήταν πολύ βαρύ για να μεταφερθεί με ευκολία. Όπως εξηγεί ο κ.Σπυριδάκης «ήταν πολύ βαρύ φορτίο σε σακιά των 40 κιλών. Θα δούμε τι συνέβη και είναι  δουλειά πλέον της αστυνομίας να το διερευνήσει».

Τώρα οι έρευνες στρέφονται στο υλικό που πιθανόν να έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του πρατηρίου όπου βρισκόταν το φορτηγό και πιθανά ίχνη που μπορεί να άφησαν πίσω τους οι δράστες.

Ρεπορτάζ : Φιλία Σαριδάκη

Φωτογραφίες : Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News