default-image

Λ. Αυγενάκης: Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι της Ν.Δ.

Κρήτη
Λ. Αυγενάκης: Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι της Ν.Δ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Κρήτη αποτελεί ορόσημο. Σκοπός της Νέας Δημοκρατίας είναι να φέρει ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο στην κοινωνία», ανέφερε ο γραμματέας της ΠΕ του κόμματος και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης μέσα από το κεντρικό δελτίο της ΚΡΗΤΗ TV, στη δημοσιογράφο Κατερίνα Σαλαπάτα.

Ο κ. Αυγενάκης ανέφερε πως «στόχος είναι οι πολίτες να συνειδητοποιήσουν πως η Νέα Δημοκρατία αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη, ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη που μπορεί να επιτύχει την πρόοδο και την ανάπτυξη», συμπληρώνοντας πως μόνο με σκληρή δουλειά και την αμέριστη στήριξη όλων», κατέληξε.

Ωστόσο ο κ. Αυγενάκης τόνισε χαρακτηριστικά πως «με ένα μαγικό ραβδί σαφώς και δεν διορθώνονται όλα. Η Νέα Δημοκρατία δε θα έρθει με σκοπό να εξαγγείλει ευχάριστα πράγματα, όμως, οδεύει με πρόγραμμα».

Στο επίκεντρο έργα, υποδομές και πρωτογενής τομέας

Στο επίκεντρο της ομιλίας του κ. Μητσοτάκη στο Κινηματοθέατρο "Αστόρια" το βράδυ της Δευτέρας θα βρεθεί η Κρήτη. Ο κ. Μητσοτάκης θα αναφερθεί στην Κρήτη της επόμενης ημέρας και πώς την έχει στο μυαλό του. Θα βρεθούν τα έργα, οι υποδομές και ο πρωτογενής τομέας, ενώ θα γίνει αναφορά, όπως είπε ο κ. Αυγενάκης και στα τροχαία της Κρήτης.

Ωστόσο ο κ. Αυγενάκης τόνισε: «Δε θα ακούσετε λόγια ευχάριστα από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, αφού συνηθίζει να μιλάει πάντα τη γλώσσα της αλήθειας, γιατί γνωρίζουμε ότι η επόμενη ημέρα είναι μία ημέρα δύσκολη».

Ο κ. Αυγενάκης επίσης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του κ.Μητσοτάκη, στις εκλογές, εκτιμώντας ότι η επόμενη κυβέρνηση είναι κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στη διαχείριση του μεταναστευτικού τονίζοντας πως η συμφωνία Μουζάλα είναι κενή περιεχομένου.

Το πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη

Τη Δευτέρα 10:30 το πρωί επισκεφτεί την Αρχιεπισκοπή, όπου θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο, ενώ μετά μεταβεί στην Περιφέρεια Κρήτης όπου θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη και δημάρχους του νησιού.

Θα ακολουθήσουν σύντομα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κινηματοθέατρο Αστόρια.

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_dv11uifg/
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News