Κρήτη

SMS-ΣΟΚ έσωσε δύο αδέρφια, "δεν αντέχω άλλο να με χτυπάει"

Σωτήριο αποδείχθηκε το γραπτό μήνυμα ενός εφήβου στα Χανιά στον αδερφό του. Πως οι αστυνομικοί έφτασαν στον βίαιο πατέρα και την υπόθεση-σοκ.

Σωτήριο αποδείχθηκε το μήνυμα ενός εφήβου στα Χανιά στον αδερφό του καθώς κατάφερε να δώσει τέλος στο μαρτύριο που όπως υποστηρίζει ζούσε λόγω του βίαιου πατέρα του. Το μήνυμα που έστειλε στον αδερφό του τελικά έσωσε τα δύο αδέρφια αφού οδήγησε τους αστυνομικούς να ξετυλίξουν το νήμα της υπόθεσης.

Πρόκειται για την ιστορία δύο έφηβων αγοριών ηλικίας 16 και 17 ετών στα Χανιά που έρχεται με δραματικό τρόπο στο προσκήνιο. Ο 16χρονος ζούσε με τον πατέρα και ο 17χρονος με τη μητέρα αφού οι γονείς βρίσκονται σε διάσταση. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο έφηβος, ο πατέρας κακοποιούσε τα παιδιά τα οποία δεν άντεχαν άλλο τη συμπεριφορά και τις πράξεις του.

«Δεν αντέχω άλλο να με χτυπάει»

Μάλιστα σε μια στιγμή απόγνωσης ο 16χρονος έστειλε μήνυμα μέσω κινητού στον αδερφό του στο οποίο έγραφε σύμφωνα με πληροφορίες «δεν αντέχω άλλο να με χτυπάει». Το σοκαριστικό μήνυμα δεν έφτασε μόνο στον αδερφό, αλλά «αλίευσαν» για καλή του τύχη και οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα.

Προσωρινά κρατούμενος ο πατέρας

Άμεσα αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για σοβαρή υπόθεση που χρήζει διεύρυνησης και ειδοποιήθηκε η Ασφάλεια Χανίων που εξέτασε όλα τα στοιχεία της υπόθεσης. Το θέμα έφτασε στον Εισαγγελέα Χανίων που έκρινε τον πατέρα και φερόμενο δράστη προσωρινά κρατούμενο .Σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζονται ενδείξεις κακοποίησης τα τελευταία δύο χρόνια και η υπόθεση θα κριθεί πλέον από τη Δικαιοσύνη.

Σχόλια