default-image

Ένας μήνας συναρπαστικού θεάματος τένις στην Κρήτη

Κρήτη
Ένας μήνας συναρπαστικού θεάματος τένις στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας μήνας συναρπαστικού θεάματος τένις ετοιμάζεται να προσφέρει στους φίλους του αθλήματος στην Κρήτη το 10th Lyttos Beach ITF Pro Circuit, το οποίο ξεκίνησε τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 9 Απριλίου, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα εκπληκτικό τουρνουά τένις, για άλλη μια φορά, στο ξενοδοχείο Lyttos Beach στη Χερσόνησο.

Το διεθνές τουρνουά διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Lyttos Beach, όπως τα δύο προηγούμενα έτη, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ITF) και της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Τένις (ΕΦΟΑ), σε συνεργασία με το Ace Tennis Academy.

Το 10th  Lyttos Beach ITF Pro Circuit είναι σημαντικό όχι μόνο για την Κρήτη αλλά και για όλη την Ελλάδα καθώς παίζει σημαντικό ρόλο για την άνοδο των αθλητών στην Παγκόσμια κατάταξη. Θα λάβουν μέρος αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο, αλλά και Έλληνες αθλητές οι οποίοι έχουν την ευκαιρία μέσα απ' το μοναδικό αυτό Τουρνουά που γίνεται στην χώρα μας, να ανελιχθούν στην Παγκόσμια κατάταξη.

Με βάση το πρόγραμμα θα διεξαχθούν πέντε 5 εβδομαδιαία Τουρνουά από τις 6 Μαρτίου έως τις 9 Απριλίου, με συνεχές θέαμα τένις καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Κάθε Σαββατοκύριακο θα διεξάγονται οι ημιτελικοί και οι τελικοί αγώνες της τρέχουσας εβδομάδας καθώς και οι προκριματικοί αγώνες της επόμενης.

Σκοπός μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όποιον αγαπάει τον αθλητισμό, να παρακολουθήσει ΔΩΡΕΑΝ, αθλητές τένις υψηλού επιπέδου να προφέρουν θέαμα με απαράμιλλη τεχνική στο τένις, αλλά και να υποστηρίξει την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών.

Στοιχεία Διοργάνωσης: Lyttos Beach - Χερσόνησος Ανάληψη

Διάρκεια διοργάνωσης: 6/3/2017 - 9/4/2017

Ώρες αγώνων: 9π.μ. - 3 μ.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News