default-image

Τελευταίο "αντίο" στον 19χρονο - τον υποδέχτηκε η Κρητική γη

Κρήτη
Τελευταίο "αντίο" στον 19χρονο - τον υποδέχτηκε η Κρητική γη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μεσσαρά, πενθεί για μία ακόμη φορά έναν άνθρωπο της που άφησε  την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο. Αυτήν την φορά ο λόγος για το 19χρονο παλικάρι που ξεψύχησε στην άσφαλτο από τη μία στιγμή στην άλλη νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Το χαμογελαστό και συνάμα γλυκό αγόρι ο Γιάννης Ζωγραφάκης που δεν είχε καν προλάβει να συμπληρώσει τα 20 του πρωταγωνίστησε σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και σκορπίσει θλίψη και πόνο στην οικογένεια και τους δικούς τους ανθρώπους .

Η τελευταία πράξη του δράματος θα γραφτεί στα Καπαριανά.

Όλοι σήμερα στις 11 το πρωί ήταν εκεί, στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, για να τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία , να τον δουν για τελευταία φορά, αν και κανείς δεν μπορεί ακόμη να το συνειδητοποιήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΝΕΚΡΟ ΤΟ 19ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΝΝΗ

Ο Γιάννης Ζωγραφάκης ήταν παιδί τρίτεκνης οικογένειας. Όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, είχε όνειρα για το μέλλον του. Δυστυχώς, τα όνειρα αυτά έμελλε να μείνουν ανεκπλήρωτα. Ο Γιάννης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις παρέες του - και όχι μόνο - έφυγε μια για πάντα... Στο άκουσμα του θλιβερού μαντάτου του αιφνίδιου χαμού τού Γιάννη, οι συγγενείς και οι φίλοι του βυθίστηκαν σε ανείπωτο πένθος. Στο πένθος βυθίστηκε, ωστόσο, και η ποδοσφαιρική ομάδα της Α.Ε. Μοιρών, της οποίας ήταν μέλος ο Γιάννης. Εξάλλου, στο παρελθόν ο νεαρός αγωνιζόταν στις Ακαδημίες της ομάδας.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το νέο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς χθες το πρωί στα Καπαριανά και συγκεκριμένα στη διασταύρωση προς Ζαρό. Περίπου στις 7 το πρωί, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός Γιάννης Ζωγραφάκης βγήκε από το δρόμο, κάτω από αδιευκρίνιστες - μέχρι χθες το βράδυ - συνθήκες. Ως αποτέλεσμα το όχημα "καρφώθηκε" πάνω σε τοίχο καταστήματος της περιοχής.

Η πρόσκρουση του αυτοκινήτου στον τοίχο ήταν σφοδρότατη και το μπροστινό μέρος του οχήματος υπέστη τρομακτικές ζημιές: Για του λόγου το αληθές, η μηχανή του αμαξιού εκσφενδονίστηκε αρκετές δεκάδες μέτρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος. Ο Γιάννης Ζωγραφάκης, που δεν είχε προλάβει καν να συμπληρώσει τα 20 του χρόνια, βρέθηκε έξω από το όχημά του...

Άμεσα, περαστικοί που εντόπισαν τον άτυχο νέο ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Σε λιγότερο από πέντε λεπτά μετά το τηλεφώνημα, κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο.

 Οι διασώστες παρέλαβαν εσπευσμένα το 19χρονο και κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον σώσουν. Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά... Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή, προκαλώντας ανείπωτο πόνο στην οικογένεια και τους φίλους του.

Ρεπορτάζ: Βάλια Μπούη- Νικόλας Αγγελίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News