default-image

Απανωτά περιστατικά με σκασμένα λάστιχα σε "γνωστό" πάρκινγκ

Κρήτη
Απανωτά περιστατικά με σκασμένα λάστιχα σε "γνωστό" πάρκινγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μία δυσάρεστη έκπληξη και με το  στόμα ανοιχτό έμειναν οδηγοί που είχαν σταθμεύσει τα αυτοκίνητα τους στο πρώην δημοτικό πάρκινγκ επί της λεωφόρου Ικάρου κάτω από το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου.   

Αιτία το γεγονός ότι όταν πήγαν να πάρουν τα αυτοκίνητα τους που είχαν σταθμεύσει εκεί διαπίστωσαν ότι είχαν σκασμένα λάστιχα.

Και μάλιστα δεν επρόκειτο για μεμονωμένο περιστατικό σύμφωνα με τα όσα αναφέρει αναγνώστης στο neakriti.gr αλλά σίγουρα για δύο με τρία περιστατικά ταυτόχρονα ενώ υπήρξαν αυτοκίνητα όπου και είχαν σκάσει παραπάνω από ένα λάστιχο.

Προς στιγμήν όταν οι οδηγοί βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το θέαμα ο θυμός και η οργή ξεχείλισε και μάλιστα υπήρξε ένταση με ατομα που βρίσκονται μόνιμα στο πάρκινγκ.

Στο σημείο έφθασε άμεσα η αστυνομία που ενημερώθηκε για το περιστατικό και κατέγραψε μαρτυρίες ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν είναι το μοναδικό περιστατικό και σίγουρα δεν συμβαίνει πρώτη φορά.

Δυσαρεστημένοι οι  οδηγοί που την πάτησαν μην έχοντας άλλη επιλογή προχώρησαν αναγκαστικά στην αλλαγή των ελαστικών τους και αν μη τι άλλο αυτή ήταν αν όχι η πρώτη σίγουρα η τελευταία φορά που άφησαν στο συγκεκριμένο σημείο τα οχήματα τους.

Τις φωτογραφίες έστειλε αναγνώστης που βρέθηκε στο σημείο εκείνη τη στιγμή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News