Κρήτη

Κρήτη: Πόλεμος & μίσος κατά του πατέρα του οδηγού της Πόρσε

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει με τις αναρτήσεις σε σελίδες κοινωνικές δικτύωσης κατά πάτερα του οδηγού της Πόρσε που «σκόρπισε» το θάνατο στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας. Με "βαριά" λόγια Κρητικοί καταφέρονται κατα του πατέρα.

«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει με τις αναρτήσεις σε σελίδες κοινωνικές δικτύωσης κατά του ιδιοκτήτη γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών και πάτερα του οδηγού της Πόρσε που «σκόρπισε» το θάνατο στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας. Πολλοί δεν διστάζουν να υπερβούν «λεπτές» ισορροπίες και αρνούνται να σεβαστούν τη μνήμη νεκρών, κάνοντας «βαριά» σχόλια για τον πατέρα του οδηγού. Μάλιστα στην τελευταία περίπτωση η ανάρτηση είχε «άρωμα» Κρήτης.

Ο σάλος ξέσπασε με την ανάρτηση του προέδρου του Επιμελητηρίου Χανίων Γιάννη Μαργαρώνη ο οποίος σε ανάρτησή του σημείωσε :

Λίγο αργότερα ανασκεύασε κάνοντας λόγο για προσπάθεια να τον παρουσιάσουν ως ανθρωπόμορφο τέρας αλλά παραδέχτηκε ταυτόχρονα ότι δεν έχει δικαίωμα να εύχεται το θάνατο κανενός.

Λεκτικές αντιπαραθέσεις με αφορμή το δυστύχημα

Δεν είναι όμως το μόνο περιστατικό λεκτικών διαξιφισμών που έχουν καταγραφεί τις τελευταίες μέρες ,με αφορμή το τραγικό δυστύχημα που οδήγησε στο θάνατο των δύο νεαρών που επέβαιναν Πόρσε ( αρχικά δεν ήταν βέβαιο ποιος την οδηγούσε) καθώς και της άτυχης Αποστολίας και του γιου της οι οποίοι βρίσκονταν στο αυτοκίνητο στο οποίο προσέκρουσε με υψηλή ταχύτητα. Η ασύλληπτη τραγωδία, οδήγησε πολλούς να κάνουν λόγο για ταξικό μίσος ή ακρότητες λόγω του πολυτελούς αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο δυστύχημα. Ακόμη κι αν ο πόνος και η οδύνη είναι αβάσταχτη και σε αυτή την υπόθεση, τα όρια πάντα θα είναι λεπτά ανάμεσα στην ανάγκη να αποδοθεί δικαιοσύνη -ακόμα κι αν υπαίτιοι είναι νεκροί- και στον «κανιβαλισμό»…

Σχόλια