default-image

Προφυλακιστέος ο "εγκέφαλος",τι είπαν οι 8 για τα ναρκωτικά

Κρήτη
Προφυλακιστέος ο "εγκέφαλος",τι είπαν οι 8 για τα ναρκωτικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κατώφλι εισαγγελέα και ανακρίτριας πέρασαν οι 8 για την πολύκροτη υπόθεση ναρκωτικών. Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν, ο 59χρονος φερόμενος εγκέφαλος, ο 35χρονος Ιρακινός και ο 30χρονός Αλβανός, ενώ ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι υπόλοιποι 5. Σε βάρος του 59χρονου και του 35χρονου υπήρχαν προγενέστερες καταδικαστικές αποφάσεις για ομοειδείς πράξεις.  

Η σπείρα που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να είχε ως "εγκέφαλο" 59χρονο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γνωστού μπαρ της πόλης. Οι διωκτικές Αρχές παρακολουθούσαν για εβδομάδες ολόκληρες τη δράση του κυκλώματος, ενώ διάστημα από τις 19 Ιουλίου έως τις 16 Οκτωβρίου του 2016 κατέγραψαν τουλάχιστον 40 περιπτώσεις αγοραπωλησίας ναρκωτικών.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ 8 ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να χτυπήσει πριν από λίγα 24ωρα: Κάνοντας έφοδο σε κρύπτη, μέσα σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, η Αστυνομία εντόπισε μια υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης, αλλά και ποσότητες χασίς και κοκαΐνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 59χρονος φέρεται ως προμηθευτής ναρκωτικών, κυρίως κοκαΐνης, ενώ ρόλο διακινητή φέρονται να είχαν δύο άνδρες 35 και 38 ετών, με την ΕΛ.ΑΣ. θεωρεί κομβικό το ρόλο και της μίας εκ των δύο νεαρών γυναικών από τη Ρουμανία που συνελήφθησαν. Όπως έγινε γνωστό, καλλίγραμμες κοπέλες που εργάζονταν για λογαριασμό του 59χρονου φέρονται να εμπλέκονται και στη διακίνηση ναρκωτικών.

Ρεπορτάζ: Φωτεινή Μαυροματάκη

Φωτογραφίες: Νίκος Χαλκιαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News