default-image

Με πτήση προς Σητεία η άφιξη Μητσοτάκη

Κρήτη
Με πτήση προς Σητεία η άφιξη Μητσοτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόψε το βράδυ, στις 8, στη Νομαρχιακή Συνέλευση Στελεχών και Μελών της Νέας Δημοκρατίας, που θα συνέλθει παρουσία του γραμματέα Π.Ε. της Ν.Δ. και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, θα ανακοινωθεί το οριστικό πρόγραμμα της περιοδείας του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη σε Ηράκλειο και Λασίθι το διήμερο 21 και 22 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να αφιχθεί στην Κρήτη με πρωινή πτήση της Sky Express, στο αεροδρόμιο Σητείας. Από εκεί θα ακολουθήσει το δρομολόγιο με πρώτη στάση στη Σητεία, εν συνεχεία στην Ιεράπετρα, στον Άγιο Νικόλαο και με ενδιάμεσους σταθμούς, για να καταλήξει περίπου στις 7 το βράδυ στο Ηράκλειο και να μεταβεί στην αίθουσα "Αστόρια" για την κεντρική ομιλία του, στις 7:30 το απόγευμα.

Την άλλη μέρα, δηλαδή στις 22 Φεβρουαρίου, αναμένεται να έχει συναντήσεις με αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς του νομού Ηρακλείου. Το στοίχημα, ωστόσο, για το επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να πραγματοποιηθεί μια δυναμική συγκέντρωση στο "Αστόρια", στέλνοντας ηχηρό μήνυμα για επερχόμενη νίκη, μεταφέροντας το πανηγυρικό κλίμα στην πλατεία Ελευθερίας.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: NEA KΑΘΟΔΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

«Ορόσημο η επίσκεψη στην Κρήτη»

Στο μεταξύ, με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, ο γραμματέας της Π.Ε. και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε σχετικά: «Είναι διπλή η χαρά μου που υποδέχομαι τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη την ερχόμενη εβδομάδα στην ανατολική Κρήτη, όχι μόνο ως γραμματέας της Ν.Δ., αλλά και ως βουλευτής Ηρακλείου.

Και σ' αυτό το "οδοιπορικό της αλήθειας", όπως κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, θα βρεθούμε δίπλα σε πολίτες, αγρότες και οικογενειάρχες, αλλά και παραγωγικούς κι επιστημονικούς φορείς, με στόχο τη διάδοση του μηνύματος της αλλαγής, της προόδου και της ελπίδας, της "Συμφωνίας Αλήθειας" με όλους τους Έλληνες.

Τον τελευταίο χρόνο, με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ν.Δ. γύρισε σελίδα. Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα καταφέραμε σπουδαία αποτελέσματα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ξανά δυναμική στην παράταξή μας, διασφάλισε την ενότητα, προώθησε και πέτυχε την ανανέωση.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια ενωμένοι να γίνει η παράταξή μας ακόμα πιο δυνατή, πιο σύγχρονη, πιο ανανεωμένη, πιο αξιόπιστη.

Η επίσκεψη αυτή στην Κρήτη αποτελεί ορόσημο, καθώς εντείνεται ο αγώνας μας για να βάλουμε τη χώρα στο δρόμο της ανάπτυξης, της κανονικότητας και της ευημερίας. Για να φέρουμε ξανά την ελπίδα και το χαμόγελο στην ελληνική κοινωνία.

Στόχος του οδοιπορικού μας, που ξεκινά σε λίγες ημέρες, είναι να πείσουμε τους πολίτες της ανατολικής Κρήτης πως η Ν.Δ. αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη, ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη που μπορεί να επιτύχει την πρόοδο και την ανάπτυξη. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα τα καταφέρουμε!».

Περιοδεία σε γειτονιές

Γειτονιές της πόλης του Ηρακλείου θα επισκεφθεί σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. και βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο κ. Αυγενάκης, κατά τις επισκέψεις του στις γειτονιές της πόλης του Ηρακλείου, θα συναντήσει και θα συνομιλήσει με τους πολίτες για θέματα της επικαιρότητας, για τις εξελίξεις και τις καθυστερήσεις στο κλείσιμο της αξιολόγησης και τις προτάσεις της Ν.Δ. για την έξοδο από την κρίση και την επιστροφή στην κανονικότητα, στην αισιοδοξία και το χαμόγελο στα πρόσωπα των Ελλήνων και των Κρητικών.

Παράλληλα, ο κ. Αυγενάκης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες του Ηρακλείου, ενόψει της προγραμματισμένης επίσκεψης του προέδρου της Ν.Δ. κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ηράκλειο, την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου, στις 19:30, στο χώρο του κινηματογράφου "Αστόρια" (πλ. Ελευθερίας).

Το πρόγραμμα των επισκέψεων έχει ως εξής:

• Σήμερα Παρασκευή:

- 17:00, περιοχή των Καμινίων.

- 18:30, περιοχή των Δειλινών.

- 20:00, συμμετοχή στη διευρυμένη συνεδρίαση (ΝΟΣ) της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

• Αύριο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου:

- 18:00, περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού.

- 19:00, περιοχή της Θερίσου.

- 20:00, περιοχή του Γαζίου.

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Συμβουλάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News