default-image

Η συγκινητική κίνηση της "Ηλιαχτίδας" για την άτυχη Νικολέτα

Κρήτη
Η συγκινητική κίνηση της "Ηλιαχτίδας" για την άτυχη Νικολέτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκίνηση και φορτισμένη ατμόσφαιρα στο Ωδείο Ρεθύμνου όπου τιμήθηκε η μνήμη της Αλίκης Σαπουντζή που έφυγε από τη ζωή, αλλά και έγινε μια συγκινητική κίνηση για την οικογένεια της άτυχης Νικολέτας που "έφυγε" από καρκίνο.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στην Ηλιαχτίδα και μέρος εξ αυτών στον επαναπατρισμό της σορού της άτυχης Νικολέτας που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Συγκίνηση για την άτυχη Νικολέτα

Η 36χρονη μητέρα ενός παιδιού άφησε τελικά την τελευταία της πνοή βυθίζοντας σε βαθύ πένθος την οικογένεια και τους δικούς της ανθρώπους. Μάλιστα έσοδα από τη βραδιά θα διατεθούν για τον επαναπατρισμό της σορού της άτυχης, νεαρής μητέρας.

Προς τιμήν τους πλήθος καλλιτεχνών συνέβαλε στην προσπάθεια αφιλοκερδώς.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ : ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Τιμήθηκε η μνήμη της Α.Σαπουντζή

Ωστόσο τιμήθηκε και η μνήμη της Αλίκης. Ένας χρόνος πέρασε από τότε που το Ρέθυμνο έχασε την Αλίκη του. Η οικογένεια Σαπουντζή με τη στήριξη της καρναβαλικής ομάδας "Πόθεν Αίσχος", οργάνωσαν την όμορφη μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση στο Ωδείο Ρεθύμνου για να τιμήσουν τη μνήμη της, την ημέρα που έφυγε η Αλίκη από κοντά μας, που συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου.

Με την εκδήλωση ενίσχυσαν και την "Ηλιαχτίδα". Οι εθελοντικές χορηγίες κάλυψαν τα έξοδα της βραδιάς.

Ρεπορτάζ : Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News