default-image

Απομακρύνουν τ’ αδέσποτα από τον αεροδιάδρομο στο Ν.Καζαντζάκης

Κρήτη
Απομακρύνουν τ’ αδέσποτα από τον αεροδιάδρομο στο Ν.Καζαντζάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση απομάκρυνσης των αδέσποτων από τις 07.00 το πρωί έως τις 18.00 σήμερα το απόγευμα, από τον αεροδιάδρομο στο Νίκος Καζαντζάκης, για την ασφάλεια των πτήσεων και των ζώων, με τη συνδρομή της αρμόδια υπηρεσίας του Δήμου, Εθελοντών, εργαζόμενων στο αεροδρόμιο,  υπό την εποπτεία του αερολιμενάρχη  Γιώργου Πλιάκα.

''Οι πιλότοι με αναφορές τους προς τον αερολιμενάρχη κι άλλους Διεθνείς Οργανισμούς κατά τη διάρκεια της περυσινής χρονιάς κατέγραψαν πληθώρα τέτοιων περιστατικών στο αεροδρόμιο. Κατά τη διάρκεια σύσκεψης την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίσαμε με τη διοίκηση του αεροδρομίου να παρέμβουμε σήμερα.

15 με 18 φαίνεται ότι είναι τα αδέσποτα που σε ημιάγρια κατάσταση κυκλοφορούν στον αεροδιάδρομο, τα οποία θα επιχειρήσουμε να απομακρύνουμε και να πάμε σε άλλες περιοχές για την ασφάλεια τους κι αυτή των πτήσεων'' είπε στο Ράδιο 9,84 ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.

Χώρο φιλοξενίας των αδέσποτων ως ύστατη λύση στην προστασία ζώων και πολιτών από τα αδέσποτα έστησε προσωρινά στο Βενιζέλειο η διοίκηση του νοσοκομείου.

Ποικίλουν οι αντιδράσεις από εργαζόμενους και πολίτες. 

Γεμάτο το κυνοκομείο του Δήμου Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News