default-image

Τι θα γίνει με τα Δημοτικά πάρκινγκ;

Κρήτη
Τι θα γίνει με τα Δημοτικά πάρκινγκ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και με τη βούλα κλείνει πλέον ο Δήμος Ηρακλείου τα πρώην δημοτικά πάρκινγκ που ήταν άτυπα ανοιχτά στους οδηγούς τα τελευταία χρόνια. Η απόφαση αναμένεται να παρθεί στην αποψινή συνεδρίαση που βρίσκεται σε εξέλιξη, του Δημοτικού Συμβουλίου.

Εφαρμόζοντας με καθυστέρηση σχετική απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού, και προς συμμόρφωση παλιότερης απόφασης του ΣτΕ, ο Δήμος ετοιμάζεται να κηρύξει και επισήμως το κλείσιμο των πάρκινγκ της ΔΕΠΤΑΗ. Μόνο που η απόφαση θα εφαρμοστεί στο... περίπου!

Αντί για μπάρες, όπως προβλέπει η απόφαση του ΥΠ.ΠΟ., το Δημοτικό Συμβούλιο καλείται το απόγευμα της Δευτέρας να εγκρίνει την τοποθέτηση των γνωστών απαγορευτικών πινακίδων εισόδου Ρ8. Στα πάρκιννκ, δηλαδή, θα υπάρχει πλέον η σχετική σήμανση του ΚΟΚ που απαγορεύει τη στάθμευση.

Η "Έγκριση μέτρων για την απαγόρευση της στάθμευσης οχημάτων στην περίμετρο της τάφρου και των ενετικών τειχών Ηρακλείου" είναι το 6ο θέμα της ημερήσιας διάταξης της επικείμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που έχει προγραμματιστεί για τις 6 παρά 5 το απόγευμα της Δευτέρας...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News