default-image

Ρέθυμνο: Στο επίκεντρο η οίκηση εκτός ζώνης των 800 μέτρων

Κρήτη
Ρέθυμνο: Στο επίκεντρο η οίκηση εκτός ζώνης των 800 μέτρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σειρά επαφών είχε στο Ρέθυμνο ο βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Κεγκέρογλου με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ για το πρόβλημα της οίκησης εκτός της ζώνης των 800 μέτρων σε δεκάδες οικισμούς του νομού.

Ο βουλευτής δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις διεργασίες στην κεντροαριστερά, ενώ δέχτηκε και την αγωνία της αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, Μαρίας Λιονή, για το ενδεχόμενο απένταξης του τμήματος του ΒΟΑΚ, Πάνορμο - Εξάντης, εξαιτίας κρατικών καθυστερήσεων.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, ο Βασίλης Κεγκέρογλου, ζητώντας να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για τη ζώνη των 800 μέτρων στο Ρέθυμνο, χωρίς δυσάρεστα συνεπακόλουθα για επενδυτές και οικιστές, όπως και γρήγορα να ενημερωθεί για το πως να πράττει η τοπική διοίκηση, εν αναμονή και της επίσημης σχετικής απόφασης του ΣτΕ που θα καθαρογραφεί εντός των ημερών.

Ο βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, εισέπραξε και την αγωνία της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου, Μαρίας Λιονή, για την ενδεχόμενη απένταξη του σημαντικού έργου επί του ΒΟΑΚ, στο τμήμα Πάνορμο - Εξάντης, καθώς από τον περασμένο Αύγουστο έχουν παγώσει όλα τα μεγάλα έργα, όπως και το Ρεθυμνιώτικο τμήμα του ΝΟΑΚ, ο Αγιοβασιλειώτικος δρόμος.

Τον Βασίλη Κεγκέρογλου συνόδεψε στο Ρέθυμνο, η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, υπό τον πρόεδρο Μιχάλη Σαρρή, σε μια προσπάθεια να επανασύνδεσης με την κοινωνία, το τρίπτυχο: ανάπτυξη - απασχόληση - αλληλεγγύη, με τον βουλευτή να σχολιάζει ότι θεμιτά επιδιώκουν να έχουν συμβολή στα πολιτικά πράγματα και οι νεότερες πρωτοβουλίες στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Ρεπορτάζ: Ματθαίος Καπετανάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News