Κρήτη

Ιστορική συνάντηση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας (photos)

Εκατοντάδες κομματικά στελέχη, πρώην «αξιωματούχοι», πρώην Βουλευτές και ιδρυτικά μέλη της Νέας Δημοκρατίας παραβρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης σε μια ξεχωριστή συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς με σκοπό την κινητοποίηση όλης της κομματικής βάσης.

Η αίθουσα είχε, αρχικά, διαμορφωθεί  για 150 άτομα, ωστόσο η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με 600 ιστορικά στελέχη του κόμματος παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, να κατακλύζουν τα γραφεία της Πειραιώς.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ατμόσφαιρα ενθουσιασμού αλλά και συγκίνησης, καθώς ανάμεσα στους παρευρισκόμενους υπήρχαν ιστορικές προσωπικότητες του κόμματος όπως ο κ. Δημήτρης Τσιγκούνης, πρώτος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ  και η πρόεδρος του Συνδέσμου 1974, η μεγάλη «άγνωστη» αγωνίστρια της Αντίστασης, κα Σύλβια Ιωαννίδου.

Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, συγκινημένος είπε κατά τον χαιρετισμό του:

«Είναι η πιο συγκινητική στιγμή να έχει κανείς μπροστά στα μάτια του τη ζωντανή ιστορία του Κόμματός μας. Στεκόμαστε με σεβασμό μπροστά σας, διότι γνωρίζουμε τη δική σας διαχρονική προσφορά για την πατρίδα, για την παράταξη! Η πατρίδα μάς χρειάζεται όλους μαζί και πάλι και σας καλούμε σε αυτή την κοινή ιστορική αποστολή που θα αναλάβει σύντομα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα».

Σχόλια