default-image

Δυο... ξεροκέφαλες κουτάλες παίρνουν "ζωή" το Σάββατο

Κρήτη
Δυο... ξεροκέφαλες κουτάλες παίρνουν "ζωή" το Σάββατο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους παίρνει «σάρκα και οστά» από την Ελένη Μπετεινάκη στο βιβλιοπωλείο «Δοκιμάκης», το Σάββατο 28 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στα «Παραμύθια του Σαββάτου».

Λίγα λόγια για το παραμύθι:

Ήταν μια φορά κι έναν καιρό ένας πρίγκιπας, ένας βασιλιάς και μια χώρα μαγική. Μέχρι εδώ όλα καλά, όμως τι κάνει τούτο το παραμύθι να φαντάζει διαφορετικό; Ο βασιλιάς που τα ξέρει όλα; Ο μικρός πρίγκιπας που του απαγορεύεται να παίζει γιατί …χάνει χρόνο; Ή μήπως η καταπληκτική ομάδα των δύο εντελώς αντίθετων μαγείρων που η σχέση τους είναι εκρηκτική αλλά στο τέλος θα αποβεί πολύτιμη και πολύ ...επιτυχημένη;

Ένα παραμύθι όχι μόνο για παιδιά μα και …για γονείς που δεν ακούνε! Για ανθρώπους που σκέφτονται μόνο τα δικά τους θέλω. Μια ιστορία για τον εγωισμό, τις λαθεμένες κινήσεις «ανατροφής», τις παράλογες απαιτήσεις των μεγάλων. Ένα παραμύθι που τα΄χει όλα.

O Ταραμπίμ Χούμους από την Ανατολή και o Ιγνάτιος Φρατζολέ από την Δύση δυο παμπόνηροι , διάσημοι και καταπληκτικοί μάγειρες ,θα κάνουν τα πάντα για να φέρουν το χαμόγελο στα χείλη του νεαρού πρίγκιπα μέσα από ένα σωρό ευτράπελα και περιπέτειες.

Να είστε εκεί κρατώντας μια …κουτάλα, ξύλινη ,να φτιάξετε κούκλες μοναδικές με ένα σωρό παράξενα υλικά!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News